Even een groet vanuit Zuid-Afrika, we zijn op vakantie. 
In de tussentijd is het outreach team van Jeugd met een Opdracht Heidebeek in Itepela geweest en zijn ze nu in Nampula. Ze gaan nog naar Pemba en dan komen ze nog afronden in Lichinga. Mirjam Gosseling is nu bij hen op bezoek, bijzonder dat vrienden ‘ons’ land bezoeken. 
We doen je de hartelijke groeten vanaf de …
 
Het Heidebeek outreach team is in Mozambique en dat is gaaf! We helpen met de voorbereidingen, vertalen, organisatie en praktische dingen. Fijn om hen hier te hebben en dat ze mee kunnen draaien met de bestaande bedieningen. 
Daarnaast is het erg gezellig! 
Dit is het DTS-team,gedeeltelijk, waarmee we in juli een Discipelschap Training School (DTS) gaan draaien. Arcanjo&Rosa, Nazaré&Zainura, Mael, Januario&Rosinha, Beto, Salvador, Fereira en ik. Zin in! Een mooie uitdaging, het is 5 jaar geleden dat we in Lichinga een DTS hebben gehad. We zien uit naar wat God gaat doen. Samen met Arcanjo en Nazaré leid ik deze groep. We hebben de sprekers ingepland, studenten vullen hun formulieren in en wij zijn met allerlei activiteiten bezig. 
In een DTS zet een student tijd apart om te groeien. In de persoonlijke relatie met God en met anderen. We hebben les, gaan op outreach, doen praktisch werk, leven samen en leren van elkaar. Een mooie tijd ligt voor ons. 
Ook een uitdagende tijd. Hoe ‘werkt’ een volledige DTS hier, hoe gaat het qua balans in ons eigen gezin (lees: ik ben veel drukker dan anders), een financiële druk en nog uitdagingen die gaandeweg gaan komen. Gelukkig is God daar bij, op elk vlak. 
Iets meer uitleg over de financiële druk. Voor iedereen die een DTS doet is het een enorme investering, of je nu in Europa bent geboren of bijv in Afrika. Toch zien we wel dat wat er gelaten moet worden (om te kunnen sparen), niet goed vergeleken kan worden. Vooral omdat de meeste Mozambikanen afhankelijk zijn van ‘ganho, ganho’, een klus die geklaard wordt en daarna op zoek naar een andere klus. De meeste van onze collega’s werken op deze manier zodat ze genoeg middelen hebben om eten te kopen en in andere basisbehoeften kunnen voorzien. Tijdens de DTS is die tijd er niet vanwege het intensievere programma. Daarom moet het geld er een soort ‘al’ zijn.
Die verantwoordelijkheid dragen we met elkaar, staf & studenten. Als leiders van de school zijn we daar natuurlijk ook mee bezig. En daarom deel ik het met jullie. Misschien vind je het leuk om betrokken te zijn. 
Als jij in de gelegenheid bent om bij te dragen, dan ben je van harte welkom. Een DTS kost hier ongeveer €375,- voor studenten. Een staflid betaalt €250,-  Je kunt er voor kiezen om een algemene DTS gift te doen of aan een bepaalde staf/student. Elke bijdrage is welkom!
Onderaan deze nieuwsbrief vind je onze gegevens, je kunt je gift overmaken o.v.v. DTS 2022 staf/student/algemeen. Heb je vragen? Mail gerust (leoniwierstra@hotmail.com)
De hartelijke groeten van ons! 
Wil jij een verschil maken in levens van Mozambikaanse zendelingen?
Volg ons op www.wierstra.nu of via instagram #familywierstra
www.wierstra.nu
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © Familie Wierstra, 2021 All rights reserved.

Iedereen die bij Jeugd met een Opdracht werkt, werkt samen met een netwerk van mensen die onder andere financiële ondersteuning biedt. Op die manier kunnen wij full-time werken in Gods koninkrijk en zijn veel mensen betrokken bij zending. Je bent van harte welkom om je bij ons netwerk aan te sluiten en op die manier ook bij te dragen aan het verspreiden van Gods liefde. 
Wij zijn aangesloten bij de NGW, hierdoor zijn giften fiscaal aftrekbaar. 
NL76 INGB 0000815198 t.n.v. Stichting NGW o.v.v. Training & Services Mozambique, projectnummer 231. 

Als je graag bijdraagt aan een lokaal project, gebruik dan Mozambique Projecten, projectnummer 231.02. Het geld besteden we dan aan de projecten die we hier hebben. 
Als je een lokale collega wilt ondersteunen, dan kan dat ook via dit nummer. 
Of gebruik daarvoor de rekening van Jeugd met een Opdracht Heidebeek, NL38RABO0326521062, onder vermelding van 2932 Jocum Niassa - naam collega. 


Our mailing address is:
leoniwierstra@hotmail.com

Jocum, Family Wierstra, 
90100 Lichinga, 
CP 114, Niassa 
Mozambique

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Wierstra Training & Services · Dophoeveweg · 16 · Epe, Gelderland 8161 NP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp