Copy
Nieuws en andere leuke berichten van HilverZon, de energieke club die zonne-energie op een slimme en leuke manier bereikbaar maakt voor alle Hilversummers. 
View this email in your browser

 

Energiecoaches pakken advieswerk weer op

De Energiecoaches van HilverZon gaan tot 1 juni op afstand adviseren. Zij doen dit met hulp van het Hoomdossier, een online applicatie, waarin bewoners informatie over hun huis en gebruikersgedrag kunnen opslaan.

Een afspraak maken met de Energiecoaches kan daarom nog steeds. “Mensen moet wel rekening houden met een langere wachttijd”, licht Energiecoach Erik de Lange toe. “Tot 1 juni adviseren wij op afstand. Daarna zijn huisbezoeken weer mogelijk als de aanvrager hiermee akkoord gaat.” Lees verder

Vacatures HilverZon

Heb jij tijd en zin om HilverZon te versterken? Juist in deze tijd hebben wij nieuwe vrijwilligers die onze projecten helpen trekken hard nodig!

Wij zoeken op dit moment een Bestuurslid communicatie, een Projectleider onderzoek zonnepanelen & parkeerplaatsen en leden voor de werkgroepen Energietransitie en Nieuwe Energie.  Enthousiast geworden? Kijk dan snel naar onze vacatures.

HilverZon helpt klussend Hilversum op weg

Klussen in coronatijd? Doe het duurzaam! HilverZon helpt je op weg met een serie duurzame klusdossiers.

In de duurzame klusdossiers geven we een overzicht van de energiebesparende aanpassingen die je kunt uitvoeren voor een woning uit een bepaalde bouwperiode. Het eerste dossier voor woningen tot 1920 staat nu online.
Lees verder

Collectieve inkoopactie zonnepanelen van start

Zonnepanelen op je eigen dak? Betrouwbaar en tegen een scherpe prijs? Dat kan nu, dankzij de collectieve inkoop van zonnepanelen, een initiatief van de lokale energiecoöperaties in het Gooi, waaronder HilverZon.

De energiecoöperaties werken voor deze collectieve inkoopactie zonnepanelen samen met leverancier Groenpand. 
Lees verder
 
Commotie rond zoekgebieden grootschalige energieopwek

In het Klimaatakkoord is afgesproken om een strategie te ontwikkelen voor grootschalige opwek van hernieuwbare energie.

De eerste aanzet is nu hiervoor gegeven. Op basis van deze input is een politieke keuze gemaakt voor de zoekgebieden die in ’t Gooi nogal wat commotie oproept.
Lees verder 
 

 

HilverZon is lid van Om | Nieuwe Energie

Dit collectief van energiecoöperaties in Nederland wil niet langer afhankelijk zijn van de grote grijze energiebedrijven of energie uit anderen landen. Het collectief wekt met meer dan 35 coöperaties 100% duurzame lokale energie op door heel Nederland. Om | Nieuwe Energie levert stroom aan 300.000 huishoudens in Nederland.

Lees hier alles over overstappen naar HilverZon | om

Partners van Hilverzon
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Copyright © 2020 HilverZon, All rights reserved.