Copy
View this email in your browser

DENK ERAAN ...
Dit weekend is het alweer het laatste weekend dat u kunt langskomen op het Kasteel van Poeke om Kijk! Meetjeslandse Meesters te bezoeken. Grijp je kans!

Kijk! Meetjeslandse Meesters
Nog 8, 9, 10 en 11 november  

Dit weekend gaat de tentoonstelling zijn laatste weekend in. Het is dus ook uw laatste kans om de meesters te zien in het magnifieke kasteel van Poeke. Kijk! Meetjeslandse Meesters is een 'best-off' van alle lokale activiteiten binnen het project. Bovendien ziet u er ook de selectie van curator Tim De Doncker: werken uit o.a. het SMAK, MUDEL, KASK, maar ook uit verschillende privécollecties. Ten slotte lieten kunstenaars uit Aalter zich inspireren door het werk van Antoon De Clerck, het resultaat ontdekt u ook tijdens de expositie.  
Honderd bezoekers per dag!

Sinds de opening van de tentoonstelling op 25 oktober mochten we al elke dag minstens honderd bezoekers verwelkomen. Mensen die van over het hele Meetjesland kwamen om hun meesters te bekijken. Wij zijn alvast heel trots op zo'n mooie bezoekersaantallen. Maar! Dat cijfer kan zeker nog omhoog. Kom dit weekend dus zeker langs en geniet van de Meetjeslandse kunstwerken.

Openingsuren en praktische info zijn hier te vinden.  

Een bijzondere kijk op kunst... 

Ook voor de rondleidingen van KOM vzw bent u nog van harte welkom op 9 november om 10 u. Gidsen met een beperking geven u een andere, bijzondere kijk op de werken. Op die manier maken ze kunstbeleving inclusief en toegankelijk voor iedereen. Een unieke kans!

Een plaatsje reserveren voor de gratis rondleidingen doet u hier.

Ons emailadres is: 
info@comeet.be

Wil je veranderen hoe je deze mails ontvangt? 
Je kunt je voorkeuren updaten of je uitschrijven voor deze nieuwsbrief.
 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
COMEET · Pastoor De Nevestraat · 8 · Eeklo 9900 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp