Copy
View this email in your browser
November, dat betekent tijd voor de trefdag voor Meetjeslandse Meesters!
De ingrediënten zijn intussen gekend: een interessante workshop, ronde tafelgesprekken, een hapje en een drankje om elkaar beter te leren kennen. De vorige editie was wat ons betreft alvast zeer geslaagd. 

We kunnen niet alles vervangen door een digitaal alternatief, maar voor de workshop bedachten we alvast een interessant format: COMEETcafé op donderdag 12 november en individuele feedbackgesprekken via ZOOM! 
COMEETcafé

COMEETcafé?

Tijdens het online COMEETcafé gaan we voor een interactieve ervaringsuitwisseling. Het is geen theoretische webinar maar een virtuele cafébijeenkomst waarbij we iets van elkaar kunnen leren. Zet dus gerust een drankje en wat nootjes klaar! 

AAN HET WOORD

Johannes Elebaut vertelt je meer over hoe je vandaag als kunstenaar met je werk naar buiten komt, welke kanalen interessant zijn en hoe je te werk kan gaan. Aan de hand van een paar voorbeelden zoomen we in op hedendaagse online profielen en maken we na de presentatie ruimte voor discussie en ervaringsuitwisseling met de deelnemers.  

Johannes is vormgever, consultant en docent aan LUCA School of Arts Gent, opleiding interieurvormgeving, waar hij de studenten helpt om hun werk te naar buiten de brengen. Hij werkt als consultant en ontwerper ook nauw samen met kunstenaars om hun werk mee vorm te geven en te presenteren. (o.a. met Nástio MosquitoKelly Schacht).

WAAR EN WANNEER?

Donderdag 12 november, 19u-21u

INSCHRIJVEN

Klik hier om je in te schrijven en ontvang een link naar de online meeting. Omdat we de bijeenkomst zo interactief mogelijk willen houden zijn de plaatsen beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!

Individuele Feedbacksessies

Nood aan individuele feedback? Graag een analyse van jouw eigen kanalen? Naast het COMEETcafé organiseren we ook individuele feedbacksessies.

Grijp je kans en boek een (gratis!) feedbacksessie bij Johannes. Gedurende een online sessie van 20 min. helpt Johannes je verder met de volgende stap!

WAAR EN WANNEER

woensdagavonden (18/11, 25/11 en 2/12) tussen 19u en 21u.

De plaatsen zijn beperkt, boek hier snel je persoonlijke feedbacksessie.

Ons emailadres is: 
info@comeet.be

Wil je veranderen hoe je deze mails ontvangt? 
Je kunt je voorkeuren updaten of je uitschrijven voor deze nieuwsbrief.
 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
COMEET · Pastoor De Nevestraat · 8 · Eeklo 9900 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp