Copy
View this email in your browser

Met deze nieuwsbrief geeft COMEET je een regelmatige update van het project Meetjeslandse Meesters. We richten ons zowel op het rijke artistieke verleden uit de streek als op aanstormend talent. Zelf een interessante oproep ivm beeldende kunsten? Laat het ons weten! 

TERUGBLIK
Infomoment 'Atelier in Beeld'
Net voor de kerstvakantie gaven Magalie en Els van Kunstwerkt uitleg over het evenement 'Atelier in Beeld'. Er was veel enthousiasme uit verschillende ateliercontexten om deel te nemen!
Na de inschrijvingsperiode koppelen we terug en kijken we samen met de Meetjeslandse deelnemers hoe we van dit evenement een spetterende eerste editie kunnen maken. 
Kon je niet deelnemen aan het infomoment maar wil je graag nog wat info? Aarzel niet om contact op te nemen met ons!
OPROEPEN
Start inschrijvingen 'Atelier in Beeld'
INVITRO zkt Talent
Kunst bekijken in vitrines, dat moet lukken in 2021! We hopen op een prachtige uitgestelde editie van 'Invitro'! Fabriekabrak zoekt jongeren die willen tentoonstellen in het gekende kunstenparcours doorheen Wachtebeke. Inschrijven kan nog tot 15 maart. Klik hier voor meer info! 
INSPIRERENDE KUNSTINITIATIEVEN
MOOI 2020!
Het KunstPlatform Evergem vzw gaat de virtuele tour op. Al voor de tweede keer bedenkt de vereniging een creatief alternatief voor beeldende kunsten in Evergem. Na 'Kunst achter glas' kozen ze voor een virtueel kunstboek
Licht in de duisternis
Tien leden van de Zomergemse kunstgroep vaART verlieten tijdelijk hun comfortzone - hun eigen artistieke richting - en lieten zich in eigen kot of tuin inspireren tot het creëren van een lichtkunstwerk. 'vaART LichtRoute Zomergem' is nog tot 15 januari te bezoeken. Klik hier voor de route.   
KONNEKTOR: Openlucht expo's
Ook het kunstproject Konnektor is creatief met de beperkingen en exploreert het potentieel van kunstpresentatie in openlucht. 
Het grid met beukenstammen centraal in Langerbrugge wordt er tijdelijk omgedoopt tot een bijzondere openlucht tentoonstellingslocatie. Met Tussen/Pool  presenteert Simen Lambrecht een interessante dialoog tussen de elektriciteitscentrale en buurtbewoners
Met zijn audiotour  Grondtoestand daagt Pim Cornelissen je uit om je eigen relatie tot energie te onderzoeken. Met een kaartenboekje in de hand en een koptelefoon over je oren volg je de netwerken en hoe het ene het andere mogelijk maakt.

Benieuwd naar de resultaten van de andere kunstenaars? Bekijk zeker de website van Konnektor! 
Musea en galeries open
Er mag niet veel, maar musea zijn wel open!  
Ontdek enkele galeries in onze regio (op afspraak): Galerie William Wauters, Stichting Pim De Rudder of Galerie Lieve Lambrecht. 

Tip: selecteer het trefwoord 'tentoonstelling' op UitinhetMeetjesland en blijf op de hoogte van het tentoonstellingsaanbod!  
Ons emailadres is: 
info@comeet.be

Wil je veranderen hoe je deze mails ontvangt? 
Je kunt je voorkeuren updaten of je uitschrijven voor deze nieuwsbrief.
 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
COMEET · Pastoor De Nevestraat · 8 · Eeklo 9900 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp