Copy

Pulputusta Lähteeltä
Huhtikuu

Kevät saapuu kovalla kuhinalla Lähteelle ja kaikenhöyheniset linnut räpistelevät ja tirskuttelevat ympäriinsä. Lunta täytyy etsiä vihikoirien kanssa eikä jäille ole enää asiaa. Valo lisääntyy ja Lähteen toiminta virkistyy sen mukana.

Kevät saapui Lähteelle!

Kevät alkaa rytinällä!

Kevätkausi alkaa matineakonsertilla lauantaina 1.4. klo 15. Oopperaa ja liediä esittävät sopraanot Meri-Kukka Muurinen, Milla Tomminen, Anna-Leena Widell, baritoni Jarkko Salminen sekä pianisti Ilona Lamberg. Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Galleria Lapinlahdessa 28.3. – 16.4. nautitaan Toni Kitin, Maija Laurisen ja Hilda Kozárin näyttelyistä. Tervetuloa myös päättäjäispäivänä 14:00 kolmen taiteilijan yhteiseen taiteilijatapaamiseen.
Tulossa myös useita tilaisuuksia mielen hyvinvoinnista. Merja Takamäki pitää Irtipäästäminen-luennon 19.4. klo 18. Erja Lahdenperä ja Juuso Jokiniemi vetävät mindfulness-harjoitustunteja pitkin kevättä 5-20€ vapaavalinnaiseen hintaan. Huhtikuun 8. päivä klo 16:30 Janne Viitamies ja Sami Parkola esitelmöivät urbaanin mielen ja miehen hyvinvoinnista.

Esiintymisestä! 2. 4. kaikki improvisaatiosta kiinnostuneet tapaavat taas Improttaako tai leikittääkö? –harjoitusten parissa. Tapaaminen klo 16:30 kahvilassa, mistä jatketaan sitten jonnekin sopivaan tilaan. 11.4. klo 18 Krista Launonen pitää luennon LAVA – kauhu ja himo, joka pureutuu esiintymisen paloon ja pelkoon. Miten lavakauhun voi muuttaa lavahimoksi?

Tervetuloa Lähteelle bongaamaan kevään merkkejä!

 
Tutustu tuleviin tapahtumiin täällä
Hyvää tekevää kauneutta
Sympaattinen käytettyjen tavaroiden kauppa Lähteen Patina avattiin Lapinlahden kulttuurihistoriallisesti arvokkaalle sairaala-alueelle Minna Canthin päivänä 2016, vuosi sitten.

Lue lisää täältä
Mindfulnessin harjoittamisella vaikutat hermostoosi ja aivoihisi

Aivotutkimusten mukaan mindfulnessin harjoittamisella mm. keskittymiskyky, mieliala, ratkaisukyky ja uni paranevat. Harjoitus vaikuttaa myönteisesti myös minäkuvaan ja ihmissuhteisiimme.
Lue lisää täältä

Jaa kavereillesi
Twiittaa seuraajillesi
Lähetä eteenpäin
Lähteen aukioloajat:
Kahvila Lähde ma-pe 11-18, la-su 12-18
Galleria Lapinlahti ti-pe 12-18, la-su 12-17
Lähteen sauna ma-su 12-17.30
Lähteen Puoti ti-ke klo 11-18, to 15-18, la-su 11-16
Lähteen Patinan aukiolo kannattaa tarkistaa viikoittain FB-sivulta.
Copyright © 2017 Suomen Mielenterveysseura / Lapinlahden Lähde, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list