Copy

Pulputusta Lähteeltä Maaliskuu

Lähteellä on kevään tuntua vaikka saimmekin taas tuoreen kerroksen lunta kaupunkiin. Valo lisääntyy ja monet aloittavat ihmeekseen aamunsa jo ihka aidossa päivänvalossa.
 

Makea maaliskuu

Helmikuun suuri tapahtuma oli tietysti LOLympix. Yleisöryntäys ei ihan tyhjentänyt muuta Helsinkiä mutta keräsi silti päivittäin katsojia ja osallistujia. Vaihteleva sää antoi omat haasteensa. Kokemusta karttui ja ensi vuoden LOLympixiin voidaan valmistautua paljon rohkeammin mielin.

Lähde kävi myös juhlistamassa Euroopan Sosiaalirahaston 60-vuotisjuhlatapahtumaa Vanhalla Ylioppilastalolla ja esittelemässä toimintaansa kiinnostuneille kävijöille.
Valtava määrä tapahtumia edessä

Aivoviikolla Reidar Wasenius pitää neljä yleisölle avointa aivotreeniä. Maanantaina harjoitetaan keskittymiskykyä ja luovuutta. Tiistaina tehdään harjoituksia jotka lisäävät paineensietokykyä ja taitoa pitää kiinni tavoitteista. Keskiviikkona Erja Lahdenperä esitelmöi meille, miten mindfulness vaikuttaa aivoihimme.

Historiakierrokselle pääsee taas 18.3.! Kierroksella luodataan mielenterveystyön ja Lapinlahden sairaalan historiaa keskiajalta nykypäivään. Opastus tarjolla suomeksi ja englanniksi, ilmoittautumiset: greencaptours@gmail.com.

Galleria Lapinlahdessa:
SJÄHLÖ 9:n Heijastuksia toiseudesta -näyttely on nähtävillä Galleria Lapinlahdessa 8.-26.3. Eristynyt Seilin saari Nauvossa toimi mielisairaalana 1600-luvulta asti aina vuoteen 1962. Säilyneen dokumentaation avulla SJÄHLÖ 9 -ryhmä tutkii vastakohtapareja kuten normaali‒epänormaali, mieli‒keho ja luotaa ulkopuolisuuden, poikkeavuuden ja eristämisen ilmiöitä. Aihetta lähestytään useiden eri taidemuotojen kautta ja elokuvia ja musiikkia esitetään myös Lähteen auditoriossa. Tähän näyttelyyn kannattaa tutustua!

 
Tutustu tuleviin tapahtumiin täällä
Mitä saadaan aikaan lentämällä vapaassa muodostelmassa?

Kokeilu on leikkiä, uuden luomista, tutkimista. Toisinaan onnistumista ei voi välttää. Ei erehdyksiäkään – mutta me opimme ainoastaan tekemällä toisin.
Lue lisää täältä.

Aikaa jälkeen LOLympixin

LOLympix on päättynyt! Iltotulituksia! Tanssiaskeleita! Päättäjäisjuhlallisuudet vietettiin Lähteen saunassa ja yleisissä tiloissa, missä iho tirisi ja laulu ja nauru raikui.
Lue koko teksti täältä.

Jaa kavereillesi
Twiittaa seuraajillesi
Lähetä eteenpäin
Lähteen aukioloajat:
Kahvila Lähde ma-pe 11-18, la-su 12-18
Galleria Lapinlahti ti-pe 12-18, la-su 12-17
Lähteen sauna ma-su 12-17.30
Lähteen Puoti ti-ke klo 11-18, to 15-18, la-su 11-16
Lähteen Patinan aukiolo kannattaa tarkistaa viikoittain FB-sivulta.
Copyright © 2017 Suomen Mielenterveysseura / Lapinlahden Lähde, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list