Copy

Vielä ehdit ilmoittautua ensi viikolla alkaville kursseille!

Yksinkertaisten mindfulness-harjoitteiden säännöllinen tekeminen tuottaa meille meta-taitoja, joista on hyötyä ja iloa kaikilla elämämme alueilla: työssä, ihmissuhteissa, kyvyssämme huolehtia itsestämme. Osaamme suunnata huomiotamme, kykenemme käsittelemään vaikeita tilanteita, opimme palautumaan nopeammin ja löydämme iloa kaikesta siitä mitä meillä on.

Mindfulnessin harjoittaminen terveellä asenteella vaikuttaa lähes välittömästi autonomiseen hermostoomme ja sitä kautta koko kehoon ja mieleen. Pitkäjänteinen harjoittaminen tuottaa pysyviä muutoksia aivoihimme ja silloin huomaamme, että tilanteet, joissa aiemmin hermostuimme, ahdistuimme tai pyörimme unettomina sängyssä ovat harventuneet, lieventyneet tai kadonneet kokonaan.
Mindfulnessin harjoittamisessa on pääasiassa kaksi haastetta:

  1. luoda arkeensa säännöllinen harjoitusaika
  2. harjoittaa läsnäolevalla, hyväksyvällä asenteella siitä huolimatta, että mieli karkailee, kehossa on kipua ja välillä tunteet vievät

Näihin molempiin auttavat ammattitaitoinen ohjaus ja ystävällisesti kannatteleva ryhmä.  Alkuun päästäkseen suosittelemme vahvasti hakeutumista joko lyhyeen tai pidempään koulutukseen, sillä meditaatio eroaa merkittävällä tavalla ns. suorittamisesta. Ja kun harjoitus sujuu palaaminen toisten kanssa harjoittamiseen lisää siihen energiaa ja uusia vivahteita.

Tutki vastaperustetun Lähteen MINDFULNESS-keskuksen monipuolista tarjontaa ja ilmoittaudu. Huomaat ehkä, että jo asiasta päättäminen vapauttaa energiaa. Tiedät minne olet matkalla.

Tai tilaa teidän tiimillenne oma, juuri teille sopiva koulutus joko Lapinlahden Lähteellä tai omissa tiloissanne.

Tutustu kursseihin
Jaa kavereillesi
Twiittaa seuraajillesi
Lähetä eteenpäin
Copyright © 2017 Suomen Mielenterveysseura / Lapinlahden Lähde, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.