Copy

Pulputusta Lähteeltä!
- Toukokuu

Puisto puhkeaa kukkaan ja upean Engelin suunnitteleman rakennuksen remontti etenee. Etupihan asfaltin alta paljastuvat upeat nupukivet ja nurmen odotetaan pian vihertävän.

Kevätmielellä toukokuussa
Toukokuun myötä Lapinlahden Lähteellä nähdään muun muassa viimeisten Sisaret -esitysten ja mindfulness-harjoitustuntien lisäksi uusintana suuren suosion saanut Merja Takamäen Irtipäästäminen-luento 3.5. Muista saapua ajoissa, vain ensimmäiset sata mahtuvat auditorioon.

Loppukuusta on myös mahdollisuus päästä kuuntelemaan ja keskustelemaan kansallisesta kaupunkipuistosta maanantaina Tartu tulevaisuuden oksaan! -illassa 15.5.
Tiedossa on myös ruotsinkielinen keskusteluilta Den väg vi vandrar - minnens vägar och nya metoder 31.5. Tilaisuudessa käsitellään ajankohtaisia asioita muistisairauksista kärsivien ihmisten hoidossa.

Lähde jälleen mukana Uusimaa-viikolla!

Ovet avautuvat 7.5. Läsnä Lähteellä -tapahtuman myötä! Päivän menussa hyvinvointia, mielentiloja ja meditaatiota, rentouttavia pop up -hoitoja, opastettuja kierroksia, taidetuokioita, musiikkia, maalausta ja avoimia työhuoneita.

8.5. Ympäristö-teemaan sijoittuva Muutoksen lähteillä -koulutuspäivä tarjoaa luontolähtöisiä menetelmiä, materiaaleja ja maistiaisia nuorten hyvinvoinnin tukemiseen.

9.5. Hyvinvoinnin Lähteellä -tapahtumassa esittelemme Osallistu Lapinlahden Lähteellä -hankkeen tuloksia. Hanke on ESR-rahoitteinen ja sen avulla kehitettiin kulttuurihistoriallisesti merkittävälle sairaala-alueelle ainutlaatuinen hyvinvoinnin ja kulttuurin yhteisö. Mukana tapahtumassa minialustusten lisäksi mm. keskustelua, musiikkia ja laulua, arvo- ja merkityskoju sekä legosessio.

Lisäksi 10.5. esitellään uutta Pro Lapinlahden WE POP-UP -hanketta! Tule vierailemaan Venetsia-rakennuksessa ja tutustumaan uuteen, kulttuuri- ja luontotapahtumia järjestävään hankkeeseen.
Tapahtumakalenteriin
Kevätmieltä Lapinlahdessa

Tule Kevätmieltä -tapahtumaan kokemaan, mistä kaikesta voikaan saada hyvää mieltä! Tiedossa musiikkia, kulttuuria, liikettä ja hyvinvointia.
Suomen Mielenterveysseura juhlistaa 120-vuotista taivaltaan kaikille avoimella kansanjuhlalla. Tervetuloa!

Vielä ensi viikon nähtävissä Moisander, Ripatti & Tapper: Eletty 7.5. asti Galleria Lapinlahdessa, tervetuloa!
Lähteen aukioloajat:
Kahvila Lähde ma-pe 11-18, la-su 12-18
Galleria Lapinlahti ti-pe 12-18, la-su 12-17
Lähteen sauna ma-su 12-17.30
Lähteen Puoti ti-ke klo 11-18, to 15-18, la-su 11-16
Lähteen Patinan aukiolo kannattaa tarkistaa viikoittain FB-sivulta.
Jaa kavereillesi
Twiittaa seuraajillesi
Lähetä eteenpäin
Copyright © 2017 Suomen Mielenterveysseura / Lapinlahden Lähde, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list