Copy
UITNODIGING
View this email in your browser

Hoi Arnhemmer,

Over een kleine week is het zover, weer een nieuwe aflevering van Ernems leukste en interessantste talkshow Herman Centraal!

Dinsdag 25 oktober, schrijf het op en wees erbij.

We zijn de afgelopen weken enorm druk in de weer geweest om weer vier prachtige verhalen bij elkaar te verzamelen. Scroll even naar beneden voor een voorproefje. Maar je laten verrassen is natuurlijk net zo leuk :-)

We hebben er weer zóveel zin in!
Lokatie: Theater Het Hof.
Deur open 19:00, aanvang 19:30.
Prijs: €7,50, niet reserveren

Zie je daar en dan, leuk!

Basti.

Onderwerpen van dinsdag 25 oktober
*
D66-raadslid Hans de Vroome en wetenschapper Martijn Duineveld gaan met elkaar in gesprek over de zin en onzin van het referendum, een instrument dat in Arnhem opvallend vaak van stal wordt gehaald.
*
Carla Onderdelinden weet alles over de all inclusive wijk: een revolutionair concept waarmee in steeds meer Arnhemse wijken geëxperimenteerd wordt met als doel economisch en sociaal meer samen te werken.
*
Actrice Sabine van Boven vertelt over haar prachtige voorstelling over Anne Frank, waarmee ze al enige tijd met groot succes scholen aandoet.
*
Schrijfster en Gouden Kalf-winnares Nazmiye Oral is voor Biënnale Gelderland tijdelijk brievenschrijver. Als er iets ongezegd is gebleven tussen jou en een ander, schrijft zij een brief om je gevoelens onder woorden te brengen.
Gekke naam?


HERMAN is een anagram van ARNHEM. Vijf jaar geleden haalden bouwvakkers een grap uit door bij het nieuwe station de
letters verkeerd om te zetten. Dat is precies wat HERMAN CENTRAAL ook wil doen: het licht op de stad nét even anders laten schijnen, waardoor je verrassende nieuwe dingen ziet.
TIP ONS!

HERMAN CENTRAAL is een praatprogramma waarin interviewer Basti Baroncini in gesprek gaat met diverse gasten. De onderwerpen lopen uiteen van kunst en cultuur, tot politiek en maatschappij. Zo is er – net als in talkshows op radio en televisie – voor elk wat wils. Stevige onderwerpen worden afgewisseld met lichte human interest-verhalen.

 Heb je een tip? Stuur een mailtje naar basti@hermancentraal.nl en wie weet zit jouw onderwerp wel in de volgende talkshow!This email was sent to martijn.duineveld@wur.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Herman Centraal · Johannastraat 64 · Arnhem, Gelderland 6822 CL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp