Copy
View this email in your browser

Indhold

Kære læser,


Så er vi ved at være gennem vinteren, og foråret er lige om hjørnet. Kan i mærke strålerne trænge i gennem vinterhuden?

Billedet ovenfor er fra sidste års skraldeindsamling på Christianshavn Vold. Vi håber inderligt, at lige så mange glade og ihærdige frivillige møder op igen i år d. 10. marts!

På Miljøpunktet forbereder vi os til de mange spændende forårsaktiviteter, som skal foregå de næste måneder. Læs mere i nyhedsbrevet for at få et overblik.

Rigtig god læselyst!
 
Venlige miljøhilsner,
Miljøpunkt Indre By & Christianshavn
Hjemmeside
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn

Udtjente cykler

Miljøpunktet har i længere tid arbejdet på indsatsområdet "ren luft i byen". Dette har ikke blot været med fokus på motortrafik og ultrafine-partikler i byen, men også på cykeladfærd og parkering. Vi mener, at hvis det er nemmere for borgerne at parkere deres cykler ved boligen eller arbejdet, vil de også have mere lyst til at vælge cyklen frem for bilen.

Derfor er vi glade for at Københavns Kommune har lavet et kort, hvor man kan se alle mulighederne for, at kunne aflevere sin udtjente cykel til genbrug. Så står de ikke og fylder i byens cykelstativer. Læs mere her.

Husk at I stadig kan melde jer ind i gruppen om herreløse cykler og cykelparkering på Facebook.

Vinterudstillingen foran kontoret

NaTur i Byens vinterudstilling kommer nu til Regnbuepladsen efter at have været en tur på Nørrebro og Østerbro. Det vil vi fejre med en åbning fredag den 23. februar kl 15:00 - 17:00.
Udstillingen åbnes af:
  • Niko Grünfeld, Kultur- og Fritidsborgmester
  • Henrik Lehmann Andersen, Direktør for Nordea-fonden
  • Marianne Spang, centerleder ved Miljøpunkt Indre By & Christianshavn
Som en del af udstillingen er en gruppe af fagfolk og ildsjæle fra netværket, som er blevet opbygget gennem NaTur i Byen, gået sammen om at skabe en visuel fortælling om netværkets medlemmer. Gennem portrætter sættes der fokus på de iværksættere, borgere og andre ildsjæle, der arbejder med bynatur i Hovedstaden.

Vi glæder os til at se jer.

Vores arbejde

Indsatsområder


Husk at du altid kan læse om Miljøpunktets indsatsområder på vores hjemmeside. Her står der, hvad vi arbejder med og hvorfor, vi arbejder med de emner, som vi gør.

Læs mere her.

Årsplan 2018


Miljøpunktet har udarbejdet en ny årsplan for det kommende år, hvor du kan læse meget mere om mål, aktiviteter og budget.

Læs mere her.

REN Kærlighed i 2018

Husker i fangsten ved sidste års skraldeindsamling på Christianshavns Vold? Det gør vi - og det var en succes!


Igen i år tager Miljøpunktet ud til Christianshavns Vold for at samle skrald før fuglene kommer til at bygge rede af plastik og andet affald. Skraldeindsamlingen kommer til at foregå i samarbejde med Miljøgruppen under Christianshavns Lokaludvalg og Københavns Kommune.
Vi mødes lørdag d. 10. marts kl. 10:00 i Christianshavns Beboerhus, hvor der vil være morgenmad, og derefter går vi samlet ud på Volden med snappere og sække - klar til at gøre en god gerning.

Sidste år var i omkring 80 frivillige, der mødte op. Så tag jeres familie og venner i hånden, og lad os komme ud og gøre noget godt for naturen! Alle er velkomne!

Få grønne nyheder i din indbakke

Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København. Der vil også være portrætter af nogle af de spændende bynatur aktører, som er en del af netværket bag NaTur i Byen. Tilmeld dig NaTur i Byens nyhedsbrev her http://www.naturibyen.com/
Miljøpunktet har også en hjemmeside. Besøg den på www.a21.dk.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Besøg vores hjemmeside
Copyright © 2018 Miljøpunkt Indre By & Christianshavn, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp