Copy
CoperniCare Nieuwsbrief, #1 2016
View this email in your browser

CoperniCare Nieuwsbrief 1, 2016

 

In deze nieuwsbrief:

Introductie CoperniCare Nieuwsbrief

 
CoperniCare zal vanaf deze editie de CoperniCare Nieuwsbrief een aantal keren per jaar uitbrengen. Inmiddels zijn er een behoorlijk aantal ziekenhuizen die naar volle tevredenheid gebruik maken van de CoperniCare oplossingen. CoperniCare speelt flexibel in op de wensen van onze relaties en brengt zeer regelmatig nieuwe releases uit met aanpassingen, uitbreidingen en verbeteringen in de CoperniCare xVS software oplossingen. Wij informeren u graag over deze nieuwe functionaliteiten.

“Best practice sharing”
Niet alleen software ontwikkelingen zijn van belang. Er zijn uiteraard ook allerlei ontwikkelingen gaande bij onze klanten en relaties. Onder andere via deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden en “best practices” uit collega instellingen met u delen.

Trends en ontwikkelingen
Ontwikkelingen in de markt volgen elkaar snel op. Ook op het gebied van registratie en traceerbaarheid in de ziekenhuizen en klinieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ontwikkelingen op het gebied van standaarden, zoals productcoderingen, zoals GS 1 en ISBT 128. Uiteraard blijft CoperniCare deze ontwikkelingen op de voet volgen en zullen wij onder andere middels de CoperniCare Nieuwsbrief aandacht geven aan deze trends en ontwikkelingen.
De CoperniCare Nieuwsbrief zal ook gepubliceerd worden op de website.

Beste ICT project in de zorg

 
Het is nu al bijzonder te noemen!

Alrijne Ziekenhuis met CoperniCare zijn genomineerd voor de prestigieuze Computable Awards 2016 in de categorie “beste ICT project in de zorg”.
Het Alrijne project “Veilige zorg door innovatieve logistiek” is van de 41 aanmeldingen eerst geselecteerd tot de top 10 kanshebbers en na een verdere selectie door de vakjury is dit innovatieve project doorgedrongen tot de laatste 5 kandidaten. En daar zijn wij best trots
op!

Nieuwe Copernicare website nu live

 
Met gepaste trots kunnen wij melden dat de nieuwe CoperniCare website nu live is. U vindt ons op www.copernicare.nl.
Hier treft u de nodige relevante informatie aan over ons bedrijf, onze oplossingen en producten, onze klanten en referenties en onze services en support.
Tevens kunnen belangstellenden ons contacteren via de website voor meer informatie of voor bijvoorbeeld een live demonstratie van de CoperniCare xVS oplossingen.
Graag nodigen wij u en uw collega’s uit een kijkje te nemen op deze nieuwe website.


 
Bezoek de nieuwe website

Visie & Strategie

 
Evolutie
Wat enige jaren geleden begon met de eerste ontwikkelingen van het Voorraad Volgsysteem – VVS, is nu uitgegroeid tot een zeer volledig en professioneel portfolio van applicaties en modules binnen de CoperniCare xVS suite.
De visie en strategie van CoperniCare bestaat uit het ontwikkelen en implementeren van excellente software applicaties in de cloud, op het gebied van registratie en traceerbaarheid in ziekenhuizen en klinieken in combinatie met optimalisatie van het voorraadbeheer en goederenlogistiek.
Resultaat: Verbetering van kwaliteit en patiëntveiligheid en enorme kostenbesparingen!
 
Traceerbaarheid als kernapplicatie
Meer en meer zien wij ontwikkelingen binnen de ziekenhuizen om naast het EPD en het ERP een 3de  kernapplicatie te kiezen, namelijk een ziekenhuisbrede oplossing voor registratie en tracering. En dat is niet zo vreemd, want er komt steeds wet en regelgeving rondom registratie en traceerbaarheid en er valt heel veel te besparen en te optimaliseren op diverse afdelingen.
 
Lees meer over de Copernicare Visie

Highlights nieuwste versie Copernicare xVS

 
•    Grafieken als uitbreiding van de standaard set aan managementrapportages.
•    Een geheel vernieuwde print-plugin, welke veiliger is en een betere performance heeft.
•    Geplande taken: Vanaf versie 1.8.16 kunnen taken op de achtergrond gepland worden. Hier kunt u denken aan het versturen van een rapport of onderhoud uitvoeren op xVS database.


 
Lees meer over de nieuwste XVS release
U kunt ons bereiken op:
CoperniCare
Draverslaan 10
Hoofddorp, 2132 BS
Nederland
023-5656060

CoperniCare is een handelsnaam van Copernicus Interchange Technology BV

Uitschrijven van deze nieuwbsrief of doorsturen naar een collega?

Email Marketing Powered by MailChimp