Copy

Kedves anyák, felhasználók, jövendőbeli támogatóink!


Az e heti hírlevélben ezúttal a nemrég megjelent cikkeinket ajánljuk figyelmetekbe és a csütörtökön megjelent új sorozatunk első részét, amelynek a címe mi más is lehetne :) - "Nők egymás közt".
 

BNO kód - miért fontos?

A nemrég elindult közösségi finanszírozási kampányunk kapcsán Dr Bajzik Éva már említette a BNO kódokat. Most egy blogbejegyzésben részletesebben összefoglaltuk, miért is olyan fontos, hogy a szétnyílt hasizom állapot problémája világszinten ismerté váljon.
Cikkünket itt olvashatod el.
 

A kampány oldalán további részletes információkat találtok a konkrét üzleti céljainkról, terveinkről és dr. Bajzik Éva foglalja össze a kampányvideóban a Potzak törekvéseit!

 
Megnézem a kampányt

Legújabb cikkeink

Mivel az első két cikk a visszajelzéseitek alapján nagyon hasznosnak, illetve érdekesnek bizonyult, folytatjuk a megkezdett táplálkozással és a szétnyílt hasizommal foglalkozó írásainkat. 

Megjelent a táplálákozásról szóló cikk második és harmadik része Dr. Bajzik Éva tollából, amikben többek között arról ír, hogy mit és miért kívánunk meg a várandósság alatt és hogy hogyan függ össze a táplálkozás a hangulatingadozással. Ezek a cikkek azoknak is nagyon hasznosak, akik jelenleg nem várnak gyermeket.

Dr. Dudás Ágnes, az egyik felhasználónk pedig tovább folytatta megkezdett történetét az "Egy anya naplója" blogsorozatban.

Ha szívesen olvasnátok a jövőben bármilyen témában, ne tartsátok magatokban, osszátok meg velünk és írjatok az info@potzak.org-ra.
Azon dolgozunk, hogy az emberek értsék, szeressék és használják a testüket.
We want people to understand, love and use their body.
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2020 Fontanus IT Megoldások Kft, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.