Copy

Az elmúlt hónap fejlesztései

Potzak 2.0 és iPhone

Hamarosan érkezik a Potzak 2.0. A visszajelzéseitek alapján az applikáció teljesen átalakult, az új kinézetből láthattok pár képet. A 2.0-ás verzió már külföldről is elérhetővé válik és a további gyakorlatokat is tartalmazni fogja.
Az androidos verzió megjelenése után néhány héttel tervezzük az iPhone-on történő megjelenést is.

 

Tesztelésre fel!

Köszönjük, hogy eddig is hozzájárultál az új verzió létrejöttéhez!
A 2.0-ás verzió egy nagy lépés a Potzak életében. Mielőtt mindenki számára elérhetővé tesszük, szeretnénk, ha néhányan tesztelnétek.

Amennyiben tesztelőként segítenéd visszajelzéseiddel a munkánkat, vállalva azt, hogy a béta verzió még tartalmazhat komoly hibákat is. A tesztelés során a következőket kérjük tőled:
  • Próbálj ki minél több funkciót, felületet, akár olyanokat is, amikre egyébként nem kattintanál, ahányszor csak tudod, mert lehet, hogy egy-egy hiba csak egy bizonyos idő után jön elő.
  • Bármit tapasztalsz (akármilyen apróságnak is tűnik) írd meg az info@potzak.org címre.
  • A fejlesztőnk akkor tudja a leggyorsabban megtenni a javításokat, ha leírod, hogy pontosan mikor jött ki a hiba és előtte mire kattintottál.
  • Nagyban segíti a munkánkat, ha akár képet vagy videofelvételt is készítesz a hibáról. Ha tudod, hogy miután fog kijönni, akkor akár az egész folyamatot megörökítheted és elküldheted nekünk.
Tesztelőnek jelentkezem

Találkozz velünk!

Itthon személyesen is találkozhattok velünk a Baba Mama Expon nov.17-19-én és Portugáliában pedig a Websummit rendezvényen 2017. nov. 7-én.
A Baba Mama Expon nyílt hasizom vizsgálatra is lesz lehetőség.
Töltsd le a Potzakot
Copyright © 2017 Fontanus IT Megoldások Kft, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp