Copy
Potzak hírlevél - 2017. október

Helyzetjelentés
Elkészült a PotzakApp újabb verziója, ami hamarosan nem csak androidon, hanem IOS-en is elérhetővé válik. Egy olyan egyedi,  mozgásrehabilitációs szakorvos tudására épülő edzésprogram került kialakításra, amely otthoni körülmények között is bármikor használható.

Segíts nekünk a véleményeddel (elkészült az októberi kérdőívünk)
Azt tervezzük, hogy minden hónapban egyszer megkérdezzük a hírlevélre feliratkozók véleményét, hiszen célunk, hogy minden érdeklődőt bevonjunk, hogy meglátásaival, észrevételeivel, ötleteivel hozzájárulhasson a fejlesztéshez.

Az októberi kérdőív kitöltéséhez kérünk kattints ide >

Szívesen segítek a válaszaimmal!
Orvosi tanácsok a leggyakoribb kérdések kapcsán
Elmondunk néhány választ, a leggyakoribb kérdéseitekre vonatkozóan:
 
Mit tegyen az, aki bizonytalan az állapotfelmérés során?
Az egyik lehetőség az, hogy kér külső segítséget. Keresse fel háziorvosát, aki meg fogja tudni állapítani a rés méreteit. A megfelelő gyakorlatosorok tekintetében érdemes szakorvos segítségét kérni, ám az állapotfelméréshez szükséges tapasztalattal (a hasizmok kitapintásának képessége) valamennyi orvos rendelkezik.

Ha valakinek évek óta szétnyílt hasizma van, ő mit tehet?
Ő is végezheti a gyakorlatsort, számítson viszont arra, hogy különösen az első néhány gyakorlat sokkal több türelmet és figyelmet igényel. Várhatóan hosszabb ideig fog tartani a hasfal beidegződése, mint egy olyan esetben, ahol ez az állapot csak néhány hetes.

 

Copyright © 2017 Fontanus IT Megoldások Kft, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp