Copy
Ett nyhetsbrev från Skånes Ess

Nyhetsbrev #2, juni 2016

 

Våren har verkligen susat förbi. Under perioden mars-april genomförde vi vår uppstartsturné på nio orter i leaderområdet. Roligt att möta människor med många idéer! Vi ser fram emot en mycket aktiv höst då flera idéer håller på att "kokas ihop" till projekt.

Möjligheten att söka stöd inom lokalt ledd utveckling öppnande i februari och i mars kunde personalen på kontoret börja handlägga ärenden i det nya IT-systemet. Nu börjar rutinerna sätta sig och första projektet för perioden har blivit beviljat.

En ansökan kan lämnas när som helst under året, varför inte ta sommaren till att konkretisera de goda idéerna? Börja med de åtta frågorna!

Vi på leaderkontoret i Skånes Ess önskar er alla en riktigt härlig sommar!
/Kerstin, Johanna och Annika

Sommarstängt 1 juli till 15 augusti

Högsommaren har hittat till kontoret i Skepparslöv. In genom de öppna fönsterna sveper ljumma vindar och slösurriga flugor gör stundtals besök… Även nästa vecka har leaderkontoret öppet. Sedan håller vi sommarstängt mellan den 4 juli och 15 augusti. 
Läs mer

Ansökan steg för steg

Funderar du på hur det går till att söka projektstöd från oss? I den här artikeln reder vi ut de olika stegen en komplett ansökan innehåller.
Läs mer

Höstens LAG-möten

  • 13 september (senaste inlämningsdatum 15 augusti)
  • 19 oktober (senaste inlämningsdatum 7 september)
  • 6 december (senaste inlämningsdatum 25 oktober)
Läs mer
Nästa LAG-möte är den 13 september i Skepparslöv!

Skånes Ess arbetar med lokalt ledd utveckling genom leadermetoden med stöd från de europeiska struktur- och investeringsfonderna och beviljar projektmedel till föreningar, företag och offentliga organisationer. Leaderområdet omfattar Bromölla, Kristianstad, Osby och Östra Göinge.
 
Copyright © Skånes Ess

Vill du förändra din prenumeration?
Klicka för att ändra dina uppgifter eller avprenumerera
 


This email was sent to karin.mats.olsson@tele2.se
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Skånes Ess · Box 9084 · Kristianstad 291 09 · Sweden

Email Marketing Powered by MailChimp