Copy
View this email in your browser
Beste quilters,
We roepen al onze leden op om een quilt te maken voor de aankomende Algemene Tentoonstelling. En hoe leuk is het om jouw quilt terug te zien als beeldmerk! Alle informatie hierover vind je in deze speciale nieuwsbrief.

We wensen jullie veel inspiratie! 

Algemene Tentoonstelling 8, 9 en 10 april 2022

 
Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 april 2022 organiseert het Quiltersgilde weer een Algemene Tentoonstelling van Patchwork en Quilts. We zijn te gast in de Broodfabriek bij de Patchwork en Quiltdagen te Rijswijk en roepen leden op om een quilt in te sturen.

Een nieuw thema: Langs de lijn.
Een afwijkende maat: groter dan 200 cm en maximaal 300 cm omtrek.

Degenen die graag quilts maken in dit formaat vallen vaak buiten de boot. Te groot voor de tentoonstelling van miniatuurquilts en te klein voor de Algemene Tentoonstelling. Daarom hopen we op veel inzendingen met quilts van leden die we anders mislopen.
Ieder lid kan één quilt aanmelden voor deze tentoonstelling en alleen binnen het thema. Het aanmeldingsformulier vind je op de website. De uiterste datum van aanmelden is 1 maart 2022. Dat betekent nog een kleine drie maanden de tijd om iets te bedenken, ontwerpen en maken.
Nieuw is de mogelijkheid om het aanmeldingsformulier samen met een foto van de quilt plus een foto van een detail, digitaal aan te leveren via een e-mail aan ttcie@quiltersgilde.nl Let op: ook dit is een ander e-mailadres dan voorgaande jaren. Dat heeft te maken met de aanstelling van een nieuwe tentoonstellingscommissie bestaande uit vier leden:
Jannie de Breuk, Gerda Hoogland, Ineke Scheepbouwer en Dyonne van de Watering.
Per post insturen mag ook naar: ttcie, p/a Kwakershof 5, 1601 AV Enkhuizen

Tijdens de Algemene Tentoonstelling zullen in ieder geval ook alle inzendingen van de Art Quilt Wedstrijd getoond worden.
Ook daarvoor kan men zich nog aanmelden. Alle relevante informatie vind je op onze website 

LANGS DE LIJN

Oproep posterquilt Algemene Tentoonstelling 2022


Zoek je via Google naar 'lijn' of 'langs de lijn' dan vind je verschillende van de hierboven getoonde plaatjes. Kromme en rechte lijnen, dunne en dikke lijnen, kruisende en paralelle lijnen.
Voor de publiciteit rond de Algemene Tentoonstelling 2022  zijn we op zoek naar een quilt die gemaakt is binnen het thema Langs de lijn en qua afmetingen voldoet aan de inzendvoorwaarden die we voor deze tentoonstelling gesteld hebben. 
Je posterquilt moet voor 15 december bij ons aangemeld zijn.
AANMELDINGSFORMULIER ALGEMENE TENTOONSTELLING 2022

OPROEP QUILTANGELS 

Een Quiltangel is een vrijwilliger die ervoor zorgt dat bezoekers alleen maar kijken naar al de tentoongestelde quilts en ze niet aanraken. 
De broodfabriek werkt met 3 shifts voor angels:
10-12.30 uur, 12.30 – 15 uur en 15 – 17 uur.
Er staat een vergoeding tegenover van een toegangskaartje en een kop koffie. Aanmelding verloopt direct via de Broodfabriek. Bij veel aanmeldingen gaan ze met kortere shifts werken.

Lijkt jou het leuk om tijdens de Patchwork & Quiltdagen een dagdeel te angelen? Meld je dan aan via deze link

Alleen leden kunnen quilts insturen voor door het Quiltersgilde georganiseerde tentoonstellingen.
Nog geen lid?

KLIK HIER VOOR INFORMATIE OVER LIDMAATSCHAP
Copyright © 2021 Quiltersgilde, All rights reserved.Quiltergilde nieuwsbrief


Wil je deze Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kunt je voorkeuren wijzigen of je uitschrijven.