Copy

Joukkueella on hieno kausi takanaan. Heillä on suurella marginaalilla sarjan paras maaliero ennen viimeistä kierrosta 58:lla maalilla. Pirkkain Ville Kangasniemi istuu myös sarjan pistepörssin 4. sijalla 41:llä täkyllä, vain 18:ta ottelulla!


Sarja päättyy lauantaina, kun Pirkat kohtaavat Pirkkalan vapaa-aikatalolla Kosken Dynamon. Tällöin ratkeaa myös jatkuuko miesten kausi, koska jatkopeleihin pääsee ainoastaan kaksi joukkuetta! Peli alkaa lauantaina klo 18:00.


Tässä on miesten joukkueen päävalmentaja Jukka Myllymäen otteluennakko runkosarjan viimeisestä pelistä:


“Runkosarjan viimeiseen peliin lähdetään hyvillä mielin ja hyvässä iskussa. Runkosarjassa joukkueen peli on parantunut kevättä kohden.


Pari-kolme pidempää tai leikkaushoitoa vaatinutta loukkia on tullut pelaajille tällä kaudella ja pieniä flunssia on toki aika ajoin ollut, mutta eiköhän me kolme kentällistä pelureita saada lauantain peliin juoksutettua kentälle.


Lauantain peliin lähdetään samalla tavalla kuin muihinkin peleihin; tavoitteena on olla selkeästi vastustajaa enemmän pallolla, puolustaa tiiviisti sekä kääntää peliä nopeasti.”


Miesten Suomisarjan otteluohjelma

Joukkueen menestys ei ole sattumaa. Naiset ovat selättäneet tahmean alkukauden ja löytäneet yhteispelin sävelet. Sunnuntaina 12.3. joukkueella on kotipeli Nuolialan koululla Ura:a vastaan klo 15:00. Pelin yhteydessä on After Game -tapahtuma! Tässä on edustusjoukkueen valmentajan Jarno Rautasen mietteet ja tunnelmat koskien viikonlopun otatuksesta ja loppukauden kulusta:


"Viimeksi peli päättyi Kaarinassa 1-3 meidän voittoon. Halutaan näyttää että pystytään parempaan suoritukseen. Kevät on ollut joukkueelle voitokas ja tavoite haastaa Vilppulan Tähti sarjan kärkipaikalla. Nyt eroa Vilppulaan 4 pistettä ja toinen keskinäinen ottelu on vielä pelaamatta.


Yleispelaaja Sanni Aaltonen tavoittelee 200:a pistettä tällä kaudella ja nyt kasassa on 175, eli saattaa mennä loistopelillä rikki jo sunnuntaina. Joukkueen yhteispeli on hitsautunut paremmaksi kauden myötä ja keväällä poimitaan työn hedelmät.”


Naisten 2-sarja /D sarjataulukko

- Kumpi on hauskempaa säbän katsominen vai pelaaminen?


Säbän pelaaminen itse on kivempaa, kun pääsee näyttämään omia taitojaan. Pelien katsominen kuitenkin myös tosi kivaa.


- Aiotko jatkossakin käydä peleissä aktiivisesti?


Tottakai!This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pirkkalan Pirkat · Makasiininkatu · Tampere 33230 · Finland