Copy

Vauhtia ja tunnelmaa ei ole miesten peleistä puuttunut. Joukkue on tehnyt kaudella toiseksi eniten maaleja Suomisarjassa, edellä ainoastaan Kosken Dynamo, joka on saanut pallon häkkiin vain kerran enemmän. Joukkueen tehoduo Ville Kangasmäki ja Oskari Västilä ovat liigan pistepörssin 1. ja 2. Suomisarja jatkuu Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella miesten osalta 19.11., kun Pirkaty kohtaa PTU:n.

Miesten salibandymenestys jatkuu myös Suomen Cupin puolella. Joukkue on edennyt jo kuudennelle kierrokselle voittaen O2-Jyväskylän lukemin 8-5. Kuudennella kierroksella vastaan asettuu Nokian KRP. Ottelu pelataan 20.11. klo 18.15 Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella.

Miesten Suomisarjan otteluohjelma
Naisten F-liiga lohko B:n otteluohjelma
Naisten 2-sarja /D sarjataulukko
Lisätiedot ja ilmoittautuminen koripallokouluun

”Oma fiilis ja kunto tuntuu olevan varsin kohdallaan. Kun keväällä varmistui kisapaikka, on siitä lähtien harjoittelussa ollut mielessä tulevat kisat. Pääosin valmistautuminen kisoihin on tapahtunut omassa seurajoukkueessa, mutta osa myös salibandyn World Games-tapahtumassa sekä kisoihin valmistavilla leireillä Sveitsissä.

Terveisiä koko Pirkat-perheelle ja tsemppiä kaikille syksyn ja talven peleihin ja treeneihin!”This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pirkkalan Pirkat · Makasiininkatu · Tampere 33230 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp