Copy

Pirkkain pesäpallokausi käynnistyi!

Kun muut Pirkkain joukkueiden urheilusarjat tulevat päätökseen, pesäpallokausi starttaa! Naisten pesäpallon edustusjoukkue pelaa naisten Suomisarjaa tänä kesänä Loukonlahden kentällä.


Joukkue on harjoitellut yhdessä koko alkuvuoden ja ovat valmiita pelinjohtaja Matti “Masa” Suohalmen ja valmentaja Tiina Lahtisen alaisuudessa.


Pirkkain ensimmäinen kotipeli, sekä kauden avausmatsi päättyi niukkaan tappioon Roihua vastaan. Joukkueen seuraava peli pelataan Espoossa sunnuntaina 21.5. klo 14:00. Kausi on onneksi vasta aluillaan. Jos kauden avaus jäi näkemättä, tässä on lista naisten tulevista otteluista:


Ota myös joukkueen some-tili haltuun! Tilillä ilmoitetaan joukkueen ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista.

@pirkatpesis

Kesän pesäpalloryhmissä on vielä tilaa!

Lapsien pesiskoulu maananaisin 8.5.-19.6. ja 24.7.-29.8.2023 Loukonlahden kentällä.

  • 9-12-vuotiaat klo 16.30-18

  • 6-8-vuotiaat klo 18-19

Aikuisten harrastepesis

  • Loukonlahden kenttä tiistaisin klo 19-21, torstaisin klo 19-21, sunnuntaisin klo 18-20 (6.8.-> klo 12-15)

  • ryhmä osallistuu Etelä-Pirkanmaan harrastesarjaan, sarjapeleihin ei ole pakko osallistua.

Lady-pesis

  • Loukonlahden kenttä torstaisin klo 17.30-19


Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Seuran päättäjäiset2.5. järjestettiin Pirkkalan Pirkat ry:n päättäjäiset. Pirkkalan vapaa-aikakeskus oli miltei täyteen pakattu, kun tapahtumaan osallistui peräti päälle 600 harrastajaa. Nuoria sekä vanhempia urheilijoita oli jokaisesta lajista, mistä löytyy Pirkkain edustusta: salibandystä, lentopallosta, pesäpallosta, koripallosta ja yleisurheilusta.


Päivä alkoi 17:00 tehtävärasteilla. Jokaisella lajilla oli oma piste, missä kyseistä lajia pystyi koittamaan tai harjoittamaan. Kuudelta salissa rauhoituttiin ja alettiin valmistautua kauden palkitsemisiin. Päättäjäisissä palkittiin urheilijoita, valmentajia sekä toimihenkilöitä.


Lista gaalassa palkituista sekä kuvia päättäjäisitä löydät tästä linkistä:

Linkki

Pirkkalan Pirkat järjestää kesällä 2023 liikunnallisen kesäleirin 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille! Leiri pidetään Nuolialan koululla 5.-9.6.2023 ma-pe klo 9-15.


Leirillä on luvassa paljon liikuntaa kaikissa sen eri muodoissa: pallopelejä ja leikkejä ulkona ja sisällä, yleisurheilua, parkouria, kaupunkisotaa sekä liikuntaa toiveiden mukaan. Kesän hauskimman ja aktiivisimman viikon lisäksi lapsille on tarjolla lämmin ruoka aina leiripäivinä


Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Kun edellinen sukupolvi jäi pois toiminnasta, musta tuli jaoston puheenjohtaja 2014.

Siitä asti oon myös kuulunut johtokuntaan.


Nyt vastaan yleisurheilun kokonaisuudesta ja hoidan käytännön taustajärjestelyjä. Toimin myös ohjaajien esihenkilönä ja tuuraan heitä yleisurheilussa tarvittaessa.”


- Miten kuvailisit Pirkkain yleisurheilukoulua?


“Pirkkain yleisurheilukoulu keskittyy harrastamiseen. Meidän tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen toimintaa: mahdollisimman edullisesti, mahdollisimman lähellä ja mahdollisimman monelle.


Sinne on tervetullut kuka vain 4-12-vuotias taitotasosta tai taustasta riippumatta. Tärkeintä on, että lapsilla on mukavaa ja että lapset pääsevät liikkumaan. Kesälle on jo reilut 100 ilmoittautunutta, mutta vielä mahtuu mukaan.”

This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pirkkalan Pirkat · Makasiininkatu · Tampere 33230 · Finland