Copy

Miehet ovat pelanneet helmikuussa yhden ottelun PTU:ta vastaan vieraskentällä Porissa. Pirkat aloittivat otteluun erittäin vahvasti takoen lukemat 0-5 ensimmäiseen erään. Peli päättyi lopulta Pirkoille 3-11.

Miesten Suomisarjan otteluohjelma
Naisten F-liiga lohko B:n otteluohjelma

Viikolla 7 on Pirkkalassa lentisviikko. Pirkkain edustusjoukkueella on peräti kaksi kotiottelua Nuolialan koululla. Keskiviikkona 15.2. klo 18:30 vastassa on LPK/EH ja sunnuntaina 19.2. klo 12:00 VilTä.

Naisten 2-sarja /D sarjataulukko

Salibandykaudet huipentuvat

Olen useamman vuoden taistellut terveysongelmien kanssa, joten siihen nähden kunto on tällä kaudella ollut parempaan päin. Pelaaminen on tuntunut nyt paremmalta kuin vuosiin ja se näkyy myös henkisellä puolella: on alkanut löytyä jo vähän uskoa omaan tekemiseen. Toki tässä on vielä matkaa oikeasti hyvään kuntoon ja se vaatisi ainakin yhden ehjän kesäharjoittelujakson alle. Hyvillä fiiliksillä kuitenkin koko ajan eteenpäin!”

Joukkue-esittelyssä: Nuljun Sisu

Vuonna 2015 perustettu Pirkkain salibandyn erkkajoukkue Nuljun Sisu kuuluu seuramme parhaisiin menestyjiin. 15 henkinen joukkue treenaa kerran viikossa Toivion koululla. Joukkue on kasvanut lähivuosina niin suureksi, että uutta treenipaikka on alettu etsimään. Treenirakenne on kuin millään muulla ryhmällä – aluksi lämpätään, tehdään syöttö- ja vetoharjoituksia ja lopussa pelataan.

Nuljun Sisu alkoi harraste ryhmänä, mutta pelaajien tason kasvaessa hurjasti on joukkueelle tullut menestystä pelikentiltä. Viime vuonna Nuljun Sisu voitti SM-hopeaa ja on tänä vuonna vahvasti kiinni kullassa.

Joukkoon on helppo tulla mukaan ja liittyä, mutta pelien tahti on tullut niin hurjaksi, etteivät ohjaajat ja huoltajat pysy enää pelitempossa mukana. Peleissä ei paljoa siima anneta, kun täysiä pelataan.

Joukkueen seuraava edustustehtävä on 18.3. Nokian Edenissä klo 14:00-15:30 Suomen Perthes ry:n tapahtumassa, kun pelaajat pääsevät esittelemään taitojaan. Nuljun Sisun pelaajat ovat olleet myös monissa Pirkkalan tapahtumissa mukana, kuten Unelmien liikuntapäivässä.
This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pirkkalan Pirkat · Makasiininkatu · Tampere 33230 · Finland