Copy
Tässä uutiskirjeessä: Nyt tehdään videoita! I Kuke Hack -vinkkisarja osa1 – Instagramin karuselli-toiminto I Nonna on palannut!
Katsele tätä sähköpostia selaimessa


Nyt tehdään videoita!

Kuken uusi aluevaltaus, videotuotanto on käynnissä. Kuvasimme salolaiselle elektroniikan ja mekaniikan sopimusvalmistaja Manutecille videon, jossa esitetään yrityksen palveluprosessi tilauksesta lähetykseen. 

Manutecillä ollaan yritysvideoon erittäin tyytyväisiä: “Video vastaa täydellisesti markkinointitarpeisiimme. Se kertoo selkeän viestin siitä, mitä yrityksemme tekee ja ennen kaikkea niin, että asiakkaammekin sen ymmärtävät. Siis kaikinpuolin onnistunut kokonaisuus”, Manutecin liiketoimintajohtaja Kirsi Junnilainen sanoo.

Kukellakin olemme tyytyväisiä onnistuneeseen yhteistyöprojektiin. Voit katsoa videon kuvalinkin kautta. Ja kun haluat kuvittaa yrityksesi tarinan, osaamisen tai palvelun, ota yhteyttä!
 

Kuken videopalvelu


Kuke Hack -vinkkisarja osa 1 – Instagramin karuselli-toiminto


Kuken uusi vinkkisarja alkaa somevinkillä, jossa käsitellään Instagramin karuselli-toimintoa.

Karuselli-toiminto mahdollistaa kymmenen kuvan tai videon julkaisemisen samassa julkaisussa. Karuselli-julkaisussa kuvat ja videot rajautuvat samanmuotoisiksi. Toimintoa käyttämällä vältetään Instagram-spämmäys (samaa aihetta koskevien julkaisujen sarja).

Karuselli-julkaisun selaaminen kestää pidemmän aikaa kuin tavallisen julkaisun. Tästä Instagramin algoritmi tykkää. Instagram näyttää seuraavina päivinä karuselli-julkaisun sisältöä seuraajien syötteessä. Se taas lisää julkaisun näkyvyyttä.

Käy kurkkaamassa lisää karuselli-julkaisusta blogista. Kuken Instagramista löydät kuvalliset ohjeet karuselli-julkaisun tekemiseen!
 
Lue karuselli-toiminnosta Kuken blogissa


"I'M BACK!" – Nonna on palannut!


Syksy on kääntynyt lokakuuksi, ja graafikkomme Nonna Achrén on palannut töihin vanhempainvapaalta. 

“Voi tätä tunteiden vuoristorataa! Ihanaa palata töihin ja toisaalta haikeaa laittaa lapsi päiväkotiin. Aamut on nykyään täynnä hikeä, kyyneliä ja rakkautta.
Puolitoista vuotta meni äkkiä. Elämä on erilaista lapsen saamisen jälkeen, ja nyt olenkin enemmän etänä Turussa kuin aiemmin. On ollut kiva huomata, että monet ihanat asiakkaat ovat edelleen meillä. Odotan innolla uusia projekteja heidän kanssaan”, Nonna kertoo. 

Huom! Nonna on tavoitettavissa tiistaista perjantaihin. Toivottavasti te olette yhtä innoissanne Nonnan paluusta kuin mekin!

Tervetuloa takaisin töihin Nonna!
 
Ota yhteyttä!
Lokakuun uutiskirjeen toimitti Kuken harjoittelija Roosa.
Kuken twitteri
Kuken Facebook-sivu
Kuken Instagram
Kuken LinkedIn
Mainostoimisto Kuke
Copyright ©Mainostoimisto Kuke Oy All rights reserved.

Ota yhteyttä:  hei@kuke.fi
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Sähköpostiosoite>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Mainostoimisto Kuke · Asemakatu 12 · Salo 24100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp