Copy
View this email in your browser

Vårfräsch! Erbjudanden gäller behandlingar gjorda innan 30/6. 
Hej på er alla!

Äntligen känns det som att våren är på väg:-)

I detta nyhetsbrev kommer lite tips på hud du vårdar din hud på bästa sätt nu på våren.samt lite tips på effektiva behandlingar för olika hudtillstånd. Här finns också lite erbjudanden samt lite nyheter om vad som händer i salongen.  

Vi fortsätter att följa FHMS rekommendationer och håller oss ständigt uppdaterade ang förändringar i rekommendationerna.
För bokade kunder ber vi er att gå in via Tågagatan 78 där vi tidigare hade frisörrum. Detta har nu blilvit ett strörre väntrum med plats för max 3 personer. Vid fler väntande ber vi er fylla på i receptionen med max 2 väntande kunder samtidigt. Vi har satt max 6 kunder i hela salongen samtidigt även om vi skulle kunna ha fler med tanke på salongens yta. I varje behandlingsrum är det max 1 st kund åt gången.
I väntrummet finns tillgång till att tvätta händer och även handsprit. Vi är noga med att tvätta och sprita händer och behandlingsytor före och efter varje behandling, och vi använder munskydd i alla behandlingar.
Hjärtligt välkomna och tack för er förståelse.

Köp av presentkort och produkter med kostnadsfri hemleverans

  • Önskar ni köpa presentkort så kan vi enkelt skicka hem det till er med post och ni kan betala med swish. Lätt och enkelt. Vi kan också lämna utanför dörren i salongen enligt ök. Vill ni få hemskickat så skickar ni enklast ett sms på 0709586562, alt maila så löser vi det:-) Det finns även möjlighet att köpa presentkort online där du enkelt själv skriver ut ett värdekort och ger bort. Mer info nedan.
     
  • Samma sak gäller om du önskar köpa produkter med hemleverans eller om ni vill komma och hämta färdigpackat i salongen.
Glöm inte att nyttja ditt friskvårdsbidrag

Det verkar som att det är ganska många som inte vet att det har eller inte tänker på att de har friskvårdsbidrag som kan nyttjas på massage och fotvård.
Ett tips är att inte vänta tills slutet av året att använda ditt friskvårdsbidrag, då det kan vara svårt att få tider när många vill bli extra fina inför jul och nyår.
 Vi är kopplade till Aktiway för er som har en arbetsgivare som använder denna.  Till er som inte har Aktiway skriver vi som vanligt kvitton på era behandlingar som ni enkelt lämnar in till er arbetsgivare.
Vi har fått en ny kollega på Salong Tågagatan 78:-)
Vi välkomnar Linnea på L.I samtal som är utbildad samtalsterapeut och coach.
Vill ni veta mer om Linnea/boka och vilka behandlingar hon erbjuder så gå gärna in och läs mer
här:
Linnea kommer inom kort även gå en utbildning i microbalding för att kunna göra fina semipermanenta bryn och eye-liner. Håll ögonen öppna, mer info kommer inom kort.


Angelique hud och kropp ingår i ett större team tillsammans med frisörer och massörer i  Salong Tågagatan 78. Eftersom vi är olika företag så gäller erbjudanden i detta mail endast hos Angelique hud & kropp, men kika gärna in till mina kolleger som har fler behandlingar att erbjuda:-)
Här kommer du till alla våra behandlingar i bokadirekt
Erbjudande!
Detta erbjudande gäller behandlingar gjorda senast 31/6.
Pigga upp med lite färg på fransar och bryn.

 
När du bokar någon av nedanstående ansiktsbehandlingar så bjuder vi på frans och brynfärg i behandlingen om så önskas värde 250 kr.
Priserna justeras sedan vid betalning.

55 min klassisk blir samma pris 695 kr och vi bjuder på frans och brynfärg (om du önskar).

Klassisk med specialmask blir samma pris 855 kr,  och vi bjuder på frans och brynfärg (om du önskar).

Klassisk ink frans och brynfärg blir 695 kr (ord 895 kr)

75 min Lyx ink ansikts och skalpmassage blir samma pris 895 kr och vi bjuder på frans och brynfärg (om du önskar).

75 min Delux ansiktsbehandling med specialampull. ink ansikts och skalpmassage & frans och brynfärg blir 995 kr (ord 1095)

Tips! Att tänka på nu på våren. Vårsolen är stark och huden är blek och ännu känsligare för solens uv-strålar.
Använd solskydd året runt för att förhindra elakartade hudförändringar, förtida nedbrytning av collagen som orsakar fina linjer och rynkor. Förebygga pigmenteringar som orsakas av hormonella föränringar i kombination med solens uv-strålar. Det finns många olika sorter, fysikaliska, kemiska, tonade som även blir som en lättare foundation. Fråga oss gärna vilken som passar just din hud bäst så hjälper vi dig gärna.


 
Boka 55 min klassisk ansiktsbehandling 695 kr
Nyhet! Clean Beauty, klassisk. 98% naturliga ingredienser
Boka klassisk ansiktsbehandling med specialmask 855 kr
Boka klassisk 65 min ink frans & brynfärg 895 kr
Boka Lyxansiktsbeh. ink 20 min ansikts/skalpmassage, 75 min,895 kr
Boka Deluxansiktsbeh. ink 20 min ansikts & skalpmassage, frans och brynfärg, ampull, 75 min 1095 kr
Gåva på köpet från BABOR!

Vid köp av 2 st valfria produkter från Babor från Cleansing och Skinovage  erhåller du en liten enzymecleanser och en ansiktscreme på köpet:-)
Gäller så längt lagret räcker. Värde 288 kr.
Nyhet från DR Babor!
 
Boosta huden med en riktigt c-vitamin kick!. Babors C-vitaminserum passar även en känslig hud. Comfort Vitamin C Serum innehåller en effektiv och stabilare C-vitamin-ester som gör huden mindre benägen till irritation, tillsammans med återfuktande hyaluronsyra och stärkande omega 3-fettsyra. Så att alla hudtyper och hudtillstånd ska få njuta av en hud som strålar av lyster och vitalitet!

NYCKELINGREDIENSER

10 % C-vitamin Ester
Hyaluronsyra
Omega-3 Fettsyra

FÖRDELAR

Balanserar hudtonen
Aktiverar kollagensyntesen
Minimerar framträdandet av pigmenteringar
Förebygger hudåldrande
Hjälper till att sudda ut fina linjer och rynkor
Skyddar mot oxidativ stress.
Fri från tillsatt doft och färgämnen
Vegan
 
Pris 645 kr 20 ml
Presentkort är enkelt att ge och härligt att få!
Köp presentkort online alt. boka tid för köp av produkt/presenkort i salongen.
Vad är och vad gör microneedling?

Microneedling är en metod som används för att strama åt, lyfta och föryngra huden. Den är också väldigt effektiv på ärr, akne ärr, minimera porstorlek samt pigmenteringar. Microneedling baseras på hudens naturliga förmåga att reparera sig själv när den utsätts för en fysisk skada som skärsår, brännskada, skrubbsår etc. Omedelbart efter en skada sätter vår kropp igång läkningsprocessen och nybildning av kollagen påbörjas. Med microinjector som gör 250 pulser/sek skapar vi 3000 små ytlig microkanaler i huden/sek, dvs en  kontrollerad skada i huden med 12 tunna nålar.  I dessa microkanaler förs också en lågmolekylär hyaloronsyra ner som ökar fukthalten i huden samtidigt som microkanalerna och serumet tillsammans stimulerar TGF olika tillväxtfaktorer som nybildar ett tätare collagen än det tidigare. Den avancerade tekniken främjar nybildning av kollagen på samma sätt som fraktionerad laserbehandlingar men utan de biverkningar som laser har. Microneeeling orsakar mindre trauma och mindre skador på huden än traditionella rollersystem och är därför nästan smärtfri och utan obehag. Vi använder sterila engångsnålar och möjligheten att justera nåldjupet gör att vi kan skräddarsy behandlingen för varje ändamål. Behandlingen tar ca 20-30 min beroende på storleken av det behandlande området. För att du skall få optimalt resultat av behandlingarna, och för att unvika oönskade reaktioner med olika ingrediernser som skall undvikas i samband med microneedlingarna är vi noga med att du under behandlingsperioden endast använder de produkter som vi rekommenderar i kombination med microneedlingen. Microneedling kan faktiskt göras året runt, men man skall vara extra försiktig sommartid med att vistas i solen. Rekommenderat är att använda solskydd med hög solskyddsfaktor.

Utvecklingen går vädligt snabbt, och idag vet man ännu mer om microneedling än för bara några år sedan. Jag har arbetat med microneedling sedan 2014, men har nyligen uppdaterat mina kunskaper ytterliggar genom en vidareutbildning (MIMASS, Stockholm, Januari- 20) med det senaste rönen inom microneedling. 

Mer info och boka
INFUZION!

Den perfekta fuktgivande ant-age behandling som är smärtfri,  helt utan nålar, och som kan göras året runt!
 
Infuzion med skinbooster är en perfekt året runt behandling, eftersom det inte finns några restriktioner ang solning osv efter behandlingen. Denna ger er jämnt och naturlig resultat i hela hansiktet. Återfuktar huden på djupet, då vitaminberikat serum slussas ner 3 mm djupt ner i huden och även intracellulärt.  Hylaoronsyran ger en omedelbar synlig utfyllande effekt, medans vitaminerna och retinol hjälper huden att stimulera collagen vilket är en fortsatt process.

Fördelar med Infuzion jämfört med fillers.
- Hela ansiktet behandlas och ger ett jämnt och naturligt utseende.

-
Smärtfri
- Utan nålar
- Man kan behandla när ögonen

- Ingen konvalescens efter behandlingen


Infuzion är en superfuktgivande smärtfri behandling med direkt synbara resultat. Denna är en perfekt året runt behandling, eftersom denna även kan göras sommartid när man inte rekommenderar att göra tex microneedling eller kemiska peelingar. Ett vitaminberikat serum från Cytocare slussas ner 3 mm djupt ner i huden med en patenterad roller. Hyaloronsyran ger en omedelbar effekt med utfyllnad av rynkor och fina linjer. Serumet innehåller bla retinol och c-vitamin som på sikt stimulerar huden att nybilda collagen. Denna behandling görs med fördel som en kur på 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum som startkur, fö  att  sedan bibehålla resultatet rekommenderar vi att göra en påfyllning var 6:e månad.
Fördelar, smärtfri, snabbt resultat, kan göras året runt, snabb återhämtning, endast liten rodnad och liten svullnad i någon timme efter behandlingen.
Infuzion  är en väldigt effektiv fuktbehandling för huden med anti-age fördelar. Återfuktar huden på djupet, 3 mm ner i huden. Cytocares sterila vitaminberikade serum med retinol stimulerar kollagenproduktionen som ger fasthet åt huden. 
 
Pris: 1 behandling 1950 kr.
För optimalt resultat rekommenderas en kur på 3 behandlingar.
kur 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum 5500 kr.
Mer info och boka Infuzion
Njut av en härlig avkopplande spa-massage!
Vi har olika varianter på avkopplande spa-massager.
  Välj mellan varma oljor, Ir-massage eller med varma lavastenar
Vilken är din favorit?

Vad gör en spa-massage för kropp & sinne?
En spa-massage sätter fart på blodcirkulationen, löser muskelspänningar och rensar ut gammal lymfa och är väldigt behagligt avkopplande både för muskler och sinnet.. Den sänker stressnivåerna i kroppen och ger ett härligt välbefinnande och främjar god sömn bla.

Obs, dessa är ej djupgående,behandlande. 

Du vet väl om att du kan utnyttan ditt friskvårdsbidrag på bla massage och fotvård. Vi är nu ärven kopplade till
Aktiway för er som har en arbetsgivare som är anslutna till dem. För er som inte är kopplade till något friskvårdsbolag skriver vi ett kvitto på behandlingen som ni enkelt lämnar in till er arbetsgivare.

Tips! 

Boka till en helkropps skrubb innan massagen (se spabehandlingar)
Här börjar vi med att peela bort torra döda hudceller med en härlig sockerskrubb baserad på ekologisk rapsolja från Rapsodine och sedan följer en härligt avkopplande spa-massage. Huden blir silkeslen och får en välidgt fin solbrun färg i solen. Var ändå noga med att använda solskyddsfaktor på kroppen. 
Boka massage
Fina fötter!
Gör dina fötter pigga och glada med en härlig fotbehandling. Behandlingen börjar med ett skönt och avkopplande fotbad, sedan klipper vi och filar till naglarna, tar bort förhårdnader, tex liktornar och vårtor, samt filar till torra hälar. Sedan följer en skön fot och underbensmassage. Utan lackning 50 min och med lackning Lyx- 75 min.

Friskvårdsbidrag

Du vet väl om att du kan utnyttan ditt friskvårdsbidrag på bla massage och fotvård. Vi är nu ärven kopplade till Aktiway för er som har en arbetsgivare som är anslutna till dem. För er som inte är kopplade till något friskvårdsbolag skriver vi ett kvitto på behandlingen som ni enkelt lämnar in till er arbetsgivare.

Erbjudande!
Vi bjuder på en härlig fotpeeling med en sockerskrubb baserad på ekologisk rapsolja från Rapsodine innan vi börjar behandlingen.
Vi erbjuder även 10 % rabatt på Rapsodines sockerskrubb om du vill fortsätta peela fötter och kropp hemma. Nu 161 kr (ord: 179 kr)
Fotvård med massage utan lackning 50 min
Fotvård lyx ink massage och lackning 75 min
Till sist vill jag tacka er alla för att ni väljer en auktoriserad hudterapeut som har godkänd hudterapeututbildning som är godkänd av SHR och innehar behandlingsskadeförsäkring för din säkerhet.
Ta hand om er, så hoppas jag att vi ses snart. Kram Mirja
Varför skall du gå till en auktoriserad hudterapeut iställer för en diplomerad?
Auktoriserade hudterapeuter har gått en gedigen utbildning på 1-2 år och lärt sig hudens uppbyddnad, dermatologi- läran om huden, kemi, anatomi, samt avancerad hudvård med med bla apparatur, hygienkrav, kontraindikationer för olika behandlingar, dvs pga av vissa fysiska nedsättningar eller medicinering, graviditer osv så kan man skall/bör man inte utföra vissa behandlingar.Vi har genomgått såväl teoretiska som praktiska prov för att bli godkända hudterapeuter. Sedan är vi medlemmar i SHR-Sveriges hudterapeuters Riksorganisation, vilket inte är möjligt att bli medlem i om man inte gått en godkänd utbildnig av SHR. En auktoriserad hudterapeut innehar också en behandlingsskadeförsäkring för både din och vår egen säkerhet.

En Diplomerad hudterapeut eller hudvårdsterapeut som det också felaktigt kan kallas, kan ha gått en kvällskurs eller disktansutblidning och fått ett Diplom. Det är inte möjlig att förvärva relevant kunskap för att bli en godkänd hudterapeut via en distans eller kvällskurs på så kort tid och utan praktiska övningar. 

Därför vill jag säga ett STORT TACK TILL DIG som väljer en auktoriserad hudterapeut och därmed värdesätter och betalar för den kunskap vi förvärvat för att kunna behandla dig på ett säkert sätt.. 

Många gånger kan det vara stor skillnad på priset hos olika terapeuter för olika behandlingar, och det kan finnas en anledning till det........ därför uppmanar jag dig att kolla en extra gång innan du bokar att du verkligen går till en godkänd auktoriserad hudterapeut för din egen säkerhet. Tyvärr är det alltför många som utför anvancerade hudvårdsbehandlingar som fillers, microneddling, plasmapen, BB-glow mfl som inte har en godkänd utbildning av SHR.

Jag vill även säga ett SUPERSTORT TACK TILL DIG!, som handlar dina rekommenderade produkter hos oss, för att du skall få ett så bra resulat av din hudvård som möjligt och för att jag skall finnas kvar för att kunna hjälpa dig med din hudvård även i framtiden.

With Love Mirja
Följ oss gärna på Facebook och Instagram för kontinuerliga nyheter och erbjudanden.
Copyright © 2016 Angelique hud & kropp, All rights reserved.
Du får detta email för att du en gång har tackat ja till att få erbjudande från oss.

Our mailing address is:

info@angelique.se

Angelique hud & kropp
Tågagatan 78
254 43 HELSINGBORG 
Sweden
Tel: 042-290900
Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Angelique hud & kropp · Tågagatan 78 · Helsingborg 254 43 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp