Copy
View this email in your browser
Tekstiler i Troms er unik kulturhistorie: I tiden med selvhusholdning var hjemmeveving og tekstilproduksjon nødvendig for å skaffe stoff til klær og utstyr i huset. Dette håndverket ble imidlertid gradvis fortrengt av industrialisering og automatisering av tekstilproduksjonen. I boka Tekstiler i Troms presenterer forfatter heimevevde stoff, kvaliteter og design for forskjellig bruk ved hjelp av tekst og nydelige illustrasjoner som tegninger, foto og rekonstruksjoner. I tillegg presenterer forfatter en unik samling av tøyprøver av bevarte tekstiler. 

Torunn Sedolfsen bor i Tromsø. Hun har lektorutdanning i kunstfag/formgiving fra Statens lærerhøgskole i forming i Oslo.

ISBN 978-82-8104-458-6
Kr 399, gjennomillustrert, innbundet
 
Om du kan si det, kan du sy det er en samling av broderte dikt. Sett gjennom øyet på en broderinål beskrives verden og dagliglivet i få ord og korte glimt. Diktene er inspirert av den japanske haiku-tradisjonen der naturinntrykk skildres i korte linjer.

Tilværelsen ble snudd på hodet for mange da Norge ble stengt i mars, og livet utfoldet seg nesten bare hjemme. En stor del av denne diktsamlingen ble skrevet i denne tiden og handler om den, men det finnes også dikt fra det vanlige dagliglivet. 


Eilert Sundt er filosof, trebarnsfar og innflyttet finnmarking. Han jobber som kommunikasjonsrådgiver og broderer dikt i ledige stunder. 

 
ISBN 978-82-8104-429-6
Kr 299, innbundet
Bøkene kan bestilles fra Sentraldistribusjon: kundeservice@sd.no
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Orkana Forlag, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp