Copy
View this email in your browser

Speciale Koningsdag Nieuwsbrief

Beste leden,

Zoals ik in de vorige nieuwsbrief al had vermeld: hier de speciale nieuwsbrief voor 27 april a.s. We vieren Koningsdag op een hele mooie locatie die per auto eenvoudig te bereiken is. En als u geen eigen vervoer hebt dan kunt u misschien met iemand meerijden of samen met een paar andere leden een taxi (of Uber) nemen. Een Uber kost 12-14 euro vanaf Torremolinos en 15-18 euro vanaf Puerto Marina in Benalmádena tot aan het hotel.

En als u er een echt feestelijke dag van wilt maken en 's avonds niet terug naar huis wilt gaan dan biedt het hotel kamers met ontbijt tegen een speciaal tarief voor onze leden.

De Blue Basement Big Band behoeft voor iedereen die er in 2019 ook bij was geen nadere introductie: een groep muzikale enthousiastelingen die geweldige muziek voor ons gaan maken.

Het wordt vast weer een heel mooi feest !!!!

Met vriendelijke groet,
namens bestuur NCCS
Wilmar Bliek
Voorzitter 
Woensdag 27 april Koningsdag
 
We kunnen eindelijk na 2 jaar de Koningsdag weer vieren op de bekende feestelijke manier. Deze keer gaan we naar Hotel-Restaurante Cortijo Chico in Alhaurin de la Torre. Het begint om 14.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Het 20 man sterke orkest de Blue Basement Big Band zal de muzikale omlijsting weer verzorgen (website http://www.bluebasement.nl). Dat wordt weer luisteren naar heerlijke muziek en dansen als vanouds.   

De eigen bijdrage voor de Koningsdag is € 12,50 voor leden en € 25,= voor introducees. Dit is inclusief 3 gratis consumpties die besteed kunnen worden aan wijn, bier en frisdrank. Tevens zal er met diverse canapés  worden rondgegaan. Meer drankjes zijn voor uw eigen rekening en kunnen bij de bar worden gehaald. 

Wij verzoeken u zich aan te melden uiterlijk op 22 april door middel van het formulier dat u kunt invullen als u hier klikt. Als u voor meerdere personen opgeeft, graag alle namen vermelden zoals aangegeven.

De eigen bijdrage van € 12,50 voor leden en € 25,=  voor introducees kunt u overmaken op onze rekening bij de CaixaBanka: ES36 2100 5878 1513 0008 0795  ten name van Club Neerlandes Costa del Sol.                           Onder vermelding van: Koningsdag en aantal deelnemers waarvoor u betaalt.

Adres locatie: Hotel-Restaurante Cortijo Chico, Avenida de los Américas s/n, 29130 Alhaurin de la Torre.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage van het hotel of in de omgeving.
    Kamer boeken?
 
U kunt rechtstreeks via deze link een hotelkamer reserveren in het Hotel Cortijo Chico. Wij kunnen van een speciale aanbieding gebruik maken van € 74,= incl. ontbijt voor een één- of tweepersoonskamer.
De laatste Vliegende Hollander - DVH 1 - 2022 staat ook online!
Click hier om deze te bekijken.
Lees nog eens na op onze website hoe de recente evenementen zijn verlopen
Meer informatie over evenementen, excursies, etentjes, reizen en andere zaken kunt u vinden op de website van de club: https://www.nccs.es
Copyright © 2022 Nederlandse Club Costa del Sol, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp