Copy
Geaccrediteerde nascholing NVA en Zhong
webversie


Beste collega,
 

In 2016 is het cursusaanbod van LPMI verder verrijkt met bijzondere cursussen voor acupuncturisten. Dit jaar bieden we nieuwe nascholingen aan, zoals acupunctuur bij rouwverwerking en trauma. Uiteraard vindt u de vertrouwde nascholingen die vorig jaar een goed resultaat hadden voor de cursisten ook weer terug. Leer meer over Shen en Yuan Qi of verdiep u in de mogelijkheden die dry needling biedt als aanvulling voor acupuncturisten.

Alle cursussen zijn geaccrediteerd door NVA en Zhong. Ze worden gegeven door Honglin Liu en/of Hans van Male.

Direct naar het cursusaanbod 

 
Cursusaanbod

Acupunctuur bij rouwverwerking

In deze nascholing behandelt Honglin het (h)erkennen van rouw, de 5 rouwverwerkingsfasen en de begeleiding op fysiek en psychisch energieniveau.
Rouw- en verlieservaring komt vaak voor in de acupunctuurpraktijk. We zien bijvoorbeeld cliënten met kanker die worden geconfronteerd met de dood. De acupunctuurbehandeling bestrijdt niet alleen de misselijkheid, maar helpt ook om de energiebalans te herstellen. Daardoor voelt de cliënt zich beter en krachtiger. Daarnaast kan acupunctuur de emotionele verwerking bespoedigen. Zodat de cliënt opnieuw zin kan geven aan het leven en zonder overweldigende emoties en gevoelens verder gaat.

Lees meer 
 

Traumaherstel op Shen niveau

Een zichtbaar of onzichtbaar traumatische ervaring kan een flinke energieblokkade veroorzaken. We zien in de acupunctuurpraktijk vaak dat een verborgen traumatische ervaring de hoofdoorzaak is van de klacht en ziekte. Het lijkt heel heftig om het trauma te helpen herstellen. Maar het kan helder en eenvoudig zijn als we gebruik maken van Shen. Op Shen niveau wordt een trauma vaak snel (h)erkend. Bewust gebruik van de kracht van Shen helpt de energieblokkade die door het trauma ontstaat snel op te heffen. 

Lees meer 
 

Zoek naar de oneindige energiebron

In deze bijzondere tweedelige cursus wordt het inzicht vergroot van Shen niveau en het gebruik van Yuan Qi. Acupunctuurbehandeling op Shen niveau is heel krachtig. De verandering/ verbetering is duidelijk zichtbaar na elke behandeling - vaak al direct.
 
Deel 1: dieper inzicht op Shen niveau
Deel 2: vind en bevrijd Yuan Qi

Module 2 kan alleen gevolgd worden na module 1. U kunt er wel voor kiezen alleen module 1 te volgen. 

Lees meer 
 

Dry needling

A-Shi punten worden vaak gebruikt in een acupunctuurbehandeling. Met dry needling wordt niet alleen de naald in het pijnlijkste punt ingebracht zoals de gebruikelijk A-Shi punt, maar wordt de bron van de pijn aangepakt. Dan komen de geblokkeerde emoties en gevoelens direct vrij. Daardoor is dry needling een effectieve ingang voor de acupuncturist om snel de energiebalans te herstellen. 

Lees meer 
 

3 redenen om een opleiding van LPMI te volgen
  1. Direct toepasbaar in uw praktijk.
  2. Uniek aanbod Shen en Yuan Qi.
  3. Dry needling techniek die minder belastend/pijnlijk is voor patiënten.

Direct naar het cursusaanbod 
 
Het is niet onze intentie u te spammen. U ontvangt deze mailing omdat u een relatie bent.
Learn Practise Master Institute - Giraffeweg 2 - 1338 EG - Almere Buiten

Uw gegevens aanpassen / uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp