Copy
Bezoek ons verkoopweekend van 2 tot 4 september!
Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
Verkoopweekend 2, 3 en 4 september
Wilt u in 2017 al genieten van uw eigen luxe vakantiewoning aan het water? Dat kan want als u in september een woning koopt kunt u er vanaf 1 juni 2017 al van genieten. Op 2 september kunt u exclusief een afspraak maken om de woningen te komen bezichtigen. Dit is mogelijk tussen 09.00 en 20.00 uur. Op 3 en 4 zijn wij van 11.00 tot 16.00 uur geopend.

Combineer het verkoopweekend op 3 september met het gratis Heerengracht concert. Wij zullen met een aantal sloepen naar Heerenveen varen om dit prachtige concert vanaf het water bij te wonen. Voor een afspraak kunt u mailen naar info@tuskendemarren.nl of bellen naar 085-8880520.
Meer informatie »
devider
Heerengracht concert 3 september
Amsterdam heeft zijn Prinsengrachtconcert, Heerenveen krijgt zijn Heerengracht Concert. Op zaterdag 3 september wordt dit concert voor het eerst gehouden. Het gaat om een muzikale avond vanaf het water én op de wal. Vanaf ‘s middags vijf uur tot middernacht.

Locatie: rondom het Amelius van Oenemapark. Lions Heerenveen heeft de organisatie in handen. De opbrengsten gaan naar een goed doel. Daarnaast is het op 3 september overdag in Akkrum Shantydag met diverse shantykoren uit het hele land.
Heerengracht concert »
devider
Nazomeren in Akkrum
In september kunt u nog heerlijk genieten van het water of van de vele mooie fietsroutes in de omgeving van Akkrum. Wij hebben nog diverse woningen vrij. In september zijn er ook nog genoeg leuke activiteiten te doen in Akkrum e.o. zoals Heerengracht concert, Akkrumer Shantydag en op 24 september een braderie en vlooienmarkt en ’s avonds een optreden van het popkoor in Akkrum.

Genoeg te doen dus. Boek uw vakantiewoning op www.vakantiehuizenaanwater.nl of bel naar 085-8880520.
Nazomer in Akkrum »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2016 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen