Copy
Reminder TNS Talks#1
View this email in your browser

TNS Talks #1: Let's talk elections

Reminder

14 september 2016

Beste alumni, studenten en ouders,

Deze mail dient als reminder voor geïnteresseerden die de zich nog niet hebben aangemeld voor de eerste "TNS Talks #1", maar dat nog wel willen. Jullie zijn van harte uitgenodigd om op 14 september 2016 de allereerste TNS Talks bij te wonen!

De eerste TNS Talks

TNS Talks is een serie bijeenkomsten met inspirerende sprekers waarin elke keer een ander aansprekend thema centraal staat. Op 14 september komt oud-burgemeester van Asbury Park (State of New Jersey) Ed Johnson speciaal naar The New School om te spreken over de Amerikaanse verkiezingen. Een belangrijke vraag die aan bod zal komen is: “Wat betekent de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen voor de Nederlandse economie en voor de rest van de wereld?” Met de politieke expertise die hij met zich meebrengt belooft dit een interessante avond te worden. 


Praktische info

De bijeenkomsten staan open voor zowel alumni als voor The New School studenten en ouders. Inschrijven is kosteloos (klik op de oranje button om je in te schrijven voor 14 september).

De inloop van de eerste TNS Talks is tussen 19:30 en 20.00  en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Deze bijeenkomst gaat uiteraard gepaard met lekkere bites en drinks
TNS talks #1 zal plaatsvinden in de Vondelkerk op de Vondelstraat 120 in Amsterdam. 

Meld je hier aan!

Photo by: Visigraph

Wat heeft TNS te maken met de Elections?

We merken dat er vanuit de studenten, docenten en ouders veel interesse is in internationale maatschappelijke ontwikkelingen. Dat sluit natuurlijk goed aan bij de oorsprong van The New School. Bijna 30 (!) jaar geleden is deze opleiding opgericht door Bryna Hellmann. Zij nam de Amerikaanse Liberal Arts opleidingen als uitgangspunt. De breedte van onze opleiding willen we nog verder vormgeven door in te haken op de laatste ontwikkelingen en trends (wereldwijd). Zo sluiten we aan op de nieuwsgierige blik van het toenemend aantal jonge ondernemers en creatieven op The New School.

Interview met Bryna Hellmann

Falco Jensma, tweedejaars en Carli Jager, vierdejaars TNS studenten, waren erg nieuwsgierig naar de founder van The New School en zochten haar op in haar prachtige woning in Amsterdam, gelegen aan een van de mooiste grachten. Daar vertelt ze over haar visie op The New School en over haar idealen. In het kader van de eerste TNS Talks, hebben we Bryna ook gevraagd naar haar opvattingen over de huidige Amerikaanse politiek. En die zijn niet mals..
Klik op de link hieronder voor het volledige interview.
http://thenewschool.nl/index.php/nl/nieuwsoverzicht/nieuws-en-activiteiten/nieuwa/174-interview-bryna-hellmann

Oproep!

Wij hebben ons alumni-bestand nog niet helemaal compleet, mede door verouderde e-mailadressen. Ken jij een andere alumnus die hier graag bij zou willen zijn maar waar je nog niet zeker van weet dat hij/zij is bereikt? Stuur deze mail dan door en zet ons in de CC (alumni@thenewschool.nl). 

Links: nieuw, rechts: "Old School"

The New School is verdubbeld

Sinds september 2015 is The New School gegroeid. Gelukkig hebben we het pand ernaast op nummer 100 erbij kunnen huren. (zie bovenstaande foto) 

Directeur Kees Spijker zal tijdens de TNS Talks vertellen over de recente ontwikkelingen en het toekomstperspectief van The New School.

Uiterlijke aanmeld datum
Voor 10 september willen wij graag van u weten of u naar de eerste editie van TNS Talks komt. Dit zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij het regelen van de en hapjes en drankjes. Wij hopen u 14 september graag te mogen verwelkomen.

Gratis voor alumni, studenten en ouders van studenten!

Meld je hier aan!
Copyright © 2016 The New School, All rights reserved.
www.thenewschool.nl

Contactgegevens:
t: +31 (0)20 4711787
e: alumni@thenewschool.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to j.voerman@thenewschool.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
The New School · Jan Luijkenstraat 98 · Amsterdam, NH 1071 CV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp