Cultuur Enzovoort start het nieuwe televisieseizoen met een goed bericht: Vanaf vandaag garanderen we het bereik van de televisiecampagnes bij Ster & Cultuur!
 
Zoals je van ons gewend bent, selecteren wij voor jouw campagne kwalitatieve programma's met een cultureel umfeld. Vanaf nu vertellen we je ook wat het bereik van je campagne zal zijn aan de hand van GRP’s (Gross Rating Point). Eén GRP is 1% kijkdichtheid binnen een doelgroep. Net als Ster hanteren wij de inkoop-doelgroep 25-67 jaar, die bestaat uit ruim 9.710.000 personen. Eén GRP bij Ster & Cultuur staat dus gelijk aan ruim 97.100 contacten. 

Kijken er onverhoopt minder mensen naar een bepaald programma, dan worden er uitzendingen bijgeboekt om het afgegeven bereik te halen. Andersom kan het ook zo zijn dat er uitzendingen worden afgeboekt als er meer kijkers zijn dan verwacht. Als culturele adverteerder ben je dus verzekerd van een kwalitatieve campagne mét een gegarandeerd bereik, waar je geen omkijken naar hebt.
 
200x150
 

Een ander belangrijk voordeel blijft ons scherpe, culturele tarief. Een GRP kost bij
Ster & Cultuur gemiddeld € 444,- (ex. BTW). Op dit tarief zijn de maand- en marktindices van Ster van toepassing.

Bekijk onze brochure voor meer informatie of neem direct contact met ons op via 020-524 4800 of info@cultuurenzovoort.nl.
 
 
Publiek trekken is simpeler met Ster & Cultuur
Ster & Cultuur is een exclusieve samenwerking tussen Cultuur Enzovoort en Ster
meer_informatie
 |   | 
020 524 4800
 | 
Cultuur Enzovoort, KNSM-Laan 99, 1019 LB Amsterdam