Copy
Aquest és el butlletí electrònic de la Fundació Bayt al-Thaqafa.  Si no el veus bé, obre'l a través del navegador
Butlletí 14 - Gener 2019
Activitats destacades

Últimes places per la Magic Line 2019

Si us voleu inscriure a aquesta iniciativa solidària de Sant Joan de Déu, afanyeu-vos perquè ja estan a punt d'acabar-se les places. Encara queden alguns llocs als recorreguts de 10km (Barcelona) i 30km (Sant Boi). I recordeu! A banda de participar a la caminada, també podeu organitzar activitats solidàries. Consulteu-les!

Projecció del documental "Diom"

Audiovisual sobre la creació i el funcionament de Diomcoop, una cooperativa de venda, comerç i serveis engegada per cobrir les necessitats d’inclusió de persones que realitzen venda ambulant no autoritzada. Bayt al-Thaqafa i altres entitats hem donat suport a aquesta iniciativa. Consulteu els horaris i centres cívics on es projectarà el documental gratuïtament.

Notícies i reflexions

Escoltar altres vides i altres experiències és fonamental per al desenvolupament social i emocional

Paulina Rebolledo, voluntària del Bayt, explica la seva vivència com a parella lingüística d'una jove sol·licitat de protecció internacional. Per ella, el fet d'entrar en contacte amb persones d'altres procedències i cultures és necessari per acabar amb les desigualtats. (cat).(cast).

A la societat encara li costa veure les grans capacitats dels infants i adolescents que deixen tot enrere per una vida digna

Aquests/es joves sovint s'enfronten a situacions de molta duresa per dur endavant el seu projecte de vida. Es tracta d'un col·lectiu amb enormes potencialitats i recursos personals que freqüentment són estigmatitzats i exclosos, explica Caterina Pons, responsable del Programa de suport integral a joves, a l'emissora IB3. (cat).(cast).
Fundació Bayt al-Thaqafa
c. Princesa, 14 - 08003 Barcelona
c. Jaén, 18-20 08620 Sant Vicenç dels Horts 
www.bayt-al-thaqafa.org

Si vols rebre aquests correus, dóna't d'alta
Si vols deixar de rebre aquests correus, dóna't de baixa
Si vols modificar les teves dades de subscripció, clica aquí 


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fundación Bayt Al-Thaqafa · Princesa 14, primer · Barcelona, Barcelona 08003 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp