Copy
Vis denne e-posten I nettleseren

Lev i drømmen - drøm om besøket!


Færder og Tønsberg soler seg så vakkert i disse dagene. Saltvannet varmer seg, stiene tråkkes frem og kajakkene kommer en etter en frem fra vinterdvale. For alle dere som bor i regionen er det mange muligheter til å nyte dette livet. Vi lever i det som for mange er drømmen. For de som bor utenfor regionen og oppfordres til å begrense fritidsreiser, håper vi dette nyhetsbrevet kan inspirere til å planlegge, og drømme om besøket og tiden som venter oss når vi igjen kan reise til områder vi har kjær eller gjerne vil lære mer om. Vi gleder oss til å dele våre vakre perler igjen!
 
Foto: kajakkpadling.no

Opplev Færder og Tønsberg

Selv om dagene er litt annerledes enn det vi er vant med ligger mye til rette for å nyte vår region. Beliggenheten vår er helt unik. Skjærgården ligger klar for opplevelser, merka turstier innbyr til milevis med tråkk og brygga soler seg i glansen. Mange reiselivsaktører holder åpent for små grupper, og tilbyr naturbaserte opplevelser. Hva med et kajakkurs, klatre i en egen Via-Ferrata-løype, ta båttaxi til en av øyene eller tusle inn i vikingenes verden der de er i full gang med båtbyggingen? 
 
Foto: Prestrud Gård Landkafé

Nyt smaken av vår 

Mange restauranter og kafeer frister med de deiligste smaker. Mange har tilpasset seg nye retningslinjer, og holdt åpent de siste ukene. I disse dager åpner stadig flere. 
 
Foto: Engler og Pirater
Foto: Engler og Pirater, Tjøme

Butikker som holder åpent for deg

Tusen takk til alle dere som handler lokalt. I Færder og Tønsberg finnes det et unikt utvalg av små og store butikker, med kjente og ukjente skatter. Vi har samlet informasjon om noen av de som holder åpent: 
 
Foto: Mostranda Camping

Vi gleder oss til å se deg igjen

Hytteforbudet er opphevet, men fortsatt er det anbefalt å unngå unødige fritidsreiser. Det er ulike restriksjoner for bruk av campingplasser, bobilcamping og gjestehavner. For båtfolket er det viktig å få med seg at det fortsatt er forbudt for fritidsbåter å fortøye ved kommunale kaier og brygger, inkludert gjestehavner. Forbudet gjelder ikke fritidsbåter og fartøy som har fast leieavtale om kai- eller båtplass. Fra 1. mai åpner Færder for gjestehavner og campingplasser fra fredag til søndag. Se kommunens nettsider for detaljert informasjon om muligheter og restriksjoner

Vi gleder oss til å ta i mot besøkende når det er forsvarlig. Frem til det finner du viktig informasjon i lenkene under. Kommunenes nettsider vil bli oppdatert med nye forskrifter når endringer vedtas. 

Råd om fritidsreiser
Informasjon fra Tønsberg kommune
Informasjon fra Færder kommune om fritidsbåter
Informasjon fra Færder kommune om camping
 
«Færder & Tønsberg 365» er en satsning der vi skal øke bedriftsattraktiviteten og øke besøksattraktiviteten i våre to kommuner. Dette er et samarbeid mellom Tønsberglivet, Færder kommune, Tønsberg kommune og reiselivsaktører.
Facebook
Website
Du får denne e-posten fordi du har signert opp til å få informasjon om reiselivet i Færder og Tønsberg kommune. Vil du endre hvordan du får disse e-postene?
Du kan oppdatere din informasjon eller slettes fra denne adresselisten.

Copyright © 2020 Tønsberglivet, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp