Copy
Støt 1. holdet på Østerbro Stadion.
Nyhedsbrev #61 onlineNyhedsbrevarkiv.

Kære <<Fornavn>> 

Web-redaktionen er klar med sommernyhedsbrevet, der gør dig klar til sæsonen. Få dit sæsonkort før din nabo og se dobbeltkampe på Østerbro Stadion, læs om Mathilde Mathiassens landsholdsudtagelse, 1. Kvindeseniors oprykning, se interview med cheftræner Sune Lærkedahl Jensen og assistenttræner Thomas Skov, få reaktioner på puljeinddelingen i 2. division og kom med bag om kulisserne på den succesfulde Copenhagen Football Camp.
Julegaven indeholder..

Vi glæder os til at se dig 

B,93 tilbyder dig særdeles favorable muligheder for at få sæsonkort til B.93's hjemmekampe til en fin pris.

Husk også, at ungdomsmedlemmer altid kommer gratis ind. Du skal bare have dit medlemskort med. Vi glæder os til at se dig på Østerbro Stadion.

Få dit sæsonkort her >

Fest på Østerbro Stadion

Det tegner til at at blive festlige dage på Østerbro Stadion i efteråret. B.93 præsenterer masser af dobbeltkampe med klubbens bedste mænd og kvinder på vores traditionsrige hjemmebane.

Det er en nyskabelse, som ledelsen er glade for at kunne lancere. Få cheftræner Rasmus Skovby. B.93 formand Hans Drachmann og anfører og assistenttræner Mette Perhu-Hansens ord på det nye initiativ.

Læs om nyskabelsen >

Landsholdsudtagelse

Stortalentet Mathilde Michaelsen er udtaget til sin første U16 landsholdssamling. 

Hun bliver udtaget til U16-landsholdet på grund sin speed og evnen til at sætte en modstander af i de dybe løb. Samtidig spiller hun med et stort mod og en fightervilje, der betyder at hun trods sin unge alder vinder de fleste nærkampe i U18 DM rækken. Mathilde fylder først 15 år i september. 


Læs mere om Mathilde >

1. Kvindesenior rykker op (igen)

Oprykningen til 1. division var allerede sikret inden sæsonens sidste kamp, men B.93's kvinder tog ikke en slapper i hjemmekampen mod Allerød i det dejlige sommervejr. Foran et stort publikum blev der spillet hurtigt rundt og lagt et effektivt pres, som skabte mange chancer og nogle flotte mål.

Holdet har spillet offensiv og målsøgende fodbold - og endte med et plus på målkontoen på 37 mål.


Læs mere om succesen >
Julegaven indeholder..

B.93 TV: Vandborg møder Sune

Se interviewet med cheftræner Sune Lærkedahl Jensen i forbindelse med sommeropstarten. Claus Vandborg har også mødt assistenttræner Thomas Skov.


Se interviewet med Sune >

Reaktioner på puljeinddellingen

Vi bad et par ledende skikkelser omkring 2. divisionsholdet sætte ord på, hvordan de så på efteråret lige nu, før træningskampene er startet.

Cheftræner Sune Lærkedahl Jensen, sportschef Frank Nielsen og anfører Martin Heisterberg glæder sig til de mange københavneropgør og på hvad de to nye oprykkere kan bringe med ind i grundspillet i 2. division Pulje 1.


Sune, Heister og Franks vurderinger >
Julegaven indeholder..

Vellykket sommer camp

Copenhagen Football Camp har ikke mindre end 200 deltagere (ca. 30 er piger) og har masser af gode trænere - faktisk ikke mindre end 35, som lærer de små ivrige fodboldspillere at styre bolden og tage de første spark mod noget, som måske bliver en professionel karriere - om mange år.

I uge 29 løb endnu en sommercamp af stabelen styret af Allan Bisgaard og de mange dygtige B.93-trænere og ledere.

Et sidste ord ...

Her er en stak B.93-nyheder på falderebet, som du måske har misset i sommerens travlhed:
Copyright © 2017 Boldklubben af 1893


Opdater dine kontaktinformationer
Klik her for at ændre eller opdatere dine oplysninger.

Vil du afmelde dig nyhedsbrevet fra B.93?
Så klik her

Email Marketing Powered by Mailchimp
B.93's officielle facebook-side
B.93's officielle Instagram-profil
B.93's officielle hjemmeside
B.93's officielle Twitter profil