Copy
Tusken de Marren steunt al sinds 2015 culturele hoofdstad van Europa. 


Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact

Met trots presenteerden wij afgelopen weekend de nieuwe Energie-neutrale vakantielodge. Er is hard gewerkt om de woning klaar te krijgen, en het is door optimaal teamwork gelukt om deze topprestatie neer te zetten. En het resultaat mag er zijn. Zowel parkbewoners, potentiële kopers als medewerkers waren enthousiast over het concept en de sfeer die de woning uitstraalt.
 

Naast de Eneva waren ook de andere woningentypen te bezichtigen. Alles bij elkaar resulteerde dit in het verstrekken van 6 koopopties. Wanneer de opties worden omgezet in verkooptransacties kunnen deze kopers nog voor de zomer van 2019 genieten van hun eigen vakantiewoning en het rendement op hun investering.

        Ook nieuwsgierig? Maak snel een afspraak op 085-8880520.             
Meer informatie »
Musical in Akkrum: 's Werelds grootste warenhuis
Twee weekenden lang, 9/10 en 16/17 juni, wordt Akkrum omgetoverd tot het New York van 1896. Het dorp eert daarmee zijn dorpsgenoot Folkert Kuipers, die na zijn emigratie naar Amerika als koopman een fortuin vergaarde. Hij heeft voor eigen rekening Coopersburg in Akkrum opgericht.

In 1896 opende hij als Frank Cooper het grootste warenhuis ter wereld aan Sixth Avenue in New York. Een replica daarvan wordt in Akkrum in een schaal van 1 op 3 in steigerdoek opgetrokken tot acht meter hoogte. De vuurtoren op het pand, die met zijn felle licht klanten moest lokken, wordt in Akkrum zestien meter hoog. 

Vijfhonderd vrijwilligers, acteurs en figuranten verbeelden tijdens het tweede en derde weekend in juni het straatleven op Sixth Avenue anno 1896.

Wij hebben beide weekenden nog enkele woningen beschikbaar. Klik hier om een woning te boeken.
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2018 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen