Copy
Tusken de Marren steunt al sinds 2015 culturele hoofdstad van Europa. 


Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
Verkoop fase 5 gestart
Omdat in fase 4 nog slechts enkele woningen te koop zijn, zijn we vervroegd gestart met de verkoop van fase 5. Ook in fase 5 kunt u weer kiezen welke woning u op welke kavel wilt hebben. Uiteraard liggen alle woningen aan het water en zijn allemaal voorzien van een aanlegsteiger of insteekhaven en goed zicht op het doorgaande water.
Direct aan het doorgaande water zijn slechts 4 kavels gelegen. Belangstelling? Vraag een bezichtiging aan of bel naar 31(0)85 – 8880520.
 
Campingkavels te koop
Op recreatiepark Tusken de Marren is ruimte voor een kleine stacaravan camping met 19 plaatsen. Op deze stacaravan camping bieden wij lege campingplaatsen te koop waar u zelf uw chalet kunt plaatsen. Daarnaast zijn er ook campingplaatsen die voor een vaste prijs per jaar ‘verhuurd’ zijn. Een prima investering! Hier kunt u investeren vanaf € 48.000 excl. btw met een rendement van 4% netto. Het grote voordeel van deze investering in grond is dat u er geen onderhoud aan heeft, geen kosten, etc.
Meer informatie »
Vakantiewoning boeken
Wilt u met kerst of oud & nieuw een fantastische vakantiewoning boeken, ga dan naar https://www.tuskendemarren.nl/reserveren
 
Het is goed om te weten dat wij een vuurwerkvrij park zijn en dat het ook in de winter heerlijk vertoeven is aan het rustgevende water of misschien wel ijs.
 
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2018 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen