Copy
Tusken de Marren steunt al sinds 2015 culturele hoofdstad van Europa. U kunt nu nog boeken met 10% vroegboekkorting.


Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
Laatste kans voor komende winter energie-neutrale lodge te bouwen
 

Komende winter worden er in ieder geval drie energie-neutrale vakantielodges gebouwd op Tusken de Marren. Heeft u ook belangstelling en wilt u komend voorjaar al genieten in uw nieuwe energie-neutrale lodge neem dan nu snel een beslissing en profiteer van een aantrekkelijke bouwkorting. Vanaf € 179.000,- kunt u al een energie-neutrale lodge kopen. Voor meer informatie klik hier of bel Renée Bekkering op 085-8880520.

Meer informatie »
Open huis op 25 en 26 november
Op 25 en 26 november hebben wij weer open huis. Bij deze bent u van harte uitgenodigd om onze nieuwste woningen te komen bekijken. U kunt kiezen uit een 4-persoons Knilles, een 6-persoons Opfeart, een 8-persoons Opfeart en de nieuwe energie-neutrale lodge (eneva). Alle kavels liggen aan het water. In fase 4 kunt u op de door u gewenste kavel de door u gewenste woning kiezen oftewel nog alle vrijheid in keuze. De openingstijden van het open huis zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Wilt u liever op een ander moment langskomen dan kan dat uiteraard 7 dagen per week. Bel dan 085-8880520 of klik hier voor een bezichtigingsafspraak.
Meer informatie »
November vismaand
Kom ook in november genieten van het prachtige Friesland en ga met een bootje vissen op de Meinesleat, Pikmeer of Sneekermeer. Als onze woningen liggen aan het water en zijn van alle gemakken voorzien dus u kunt ook uw hengel uitgooien vanaf de steiger. U boekt al een chalet voor een weekend inclusief bootje vanaf € 336,30 inclusief bedlinnen, eindschoonmaak, parklasten en reserveringskosten op www.vakantiehuizenaanwater.nl of u kunt bellen naar 085-8880520.
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2017 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen