Copy
Tusken de Marren steunt al sinds 2015 culturele hoofdstad van Europa. 


Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
Verkoopweekend 23 en 24 juni
Komend weekend 23 en 24 juni hebben wij van 11.00 - 16.00 uur weer verkoopweekend bij Recreatiepark Tusken de Marren aan de Ljouwerterdyk 63 in Akkrum. De afgelopen winter gebouwde woningen zijn inmiddels gereed en dus ook te bewonderen. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar en onze verkoopadviseurs zijn aanwezig om u rond te leiden en alle vragen te beantwoorden. Wilt u een tijdsafspraak maken voor 23 of 24 juni klik dan hier of bel 085-8880520. Als u liever op een ander moment wilt komen dan kan dat uiteraard ook.
        Ook nieuwsgierig? Maak snel een afspraak op 085-8880520.             
Kavel 22, 23 en 24 ook in de verkoop
 
Gezien het succes van de energie-neutrale lodge hebben wij besloten om komend weekend ook de kavels 22, 23 en 24 in de verkoop te doen met daarop de energie-neutrale lodge. Deze is zowel in een 4- als 6-persoons uitvoering en een miva. Nu kopen betekent dat wij 1 november a.s. starten met de bouw en u in het voorjaar van 2019 kunt genieten van uw woning en rendement.
Meer informatie »
Voor komende zomer kunt u nog boeken
Voor komende zomer hebben wij nog een aantal woningen beschikbaar in de verhuur. Tijdens de schoolvakanties is er animatie op vrijdag, zaterdag en zondag. U kunt met 10% korting een zeilboot of sloep huren bij onze overburen de Drijfveer. Bovendien krijgt u in het kader van Culturele hoofdstad Europa één dag gratis openbaar vervoer en met 13 treinminuten zit u in centrum Leeuwarden.
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2018 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen