Copy
Boek nu een woning voor de meivakantie

Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
Twee woningen verkocht
De laatste weken hebben wij twee woningen verkocht te weten nummer 49 en nummer 44. In fase 3 hebben wij dus nog drie woningen beschikbaar. Nummer 50 een 6-persoons Opfeart aan het doorgaande water, nummer 48 een 8-persoons Opfeart met slaapkamer op de begane grond en nummer 47 een 4-persoons Knilles. De eerste steigers zijn om de woningen vandaan en u kunt al in juni van dit jaar genieten van de woning. Voor meer informatie download hier de brochure of bel naar Renée Bekkering op 085-8880520.
Meer informatie »
devider
Last minute vakantie
In de meivakantie hebben wij nog enkele woningen vrij. U kunt bij ons vanaf € 309,80 all in voor 2 personen een Meine 4 boeken of vanaf € 438,80 all in voor 2 personen een Sneekermeer 6. U kunt zowel a.s. vrijdag al aankomen of maandag maar in het weekend zelf kan ook in overleg. Voor meer informatie ga naar www.vakantiehuizenaanwater.nl of bel 085-8880520.

 
Meer informatie »
devider
Afspraak voor bezichtiging
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging dan kan dat op ons volgende open huis weekend van 13 en 14 mei maar u kunt natuurlijk ook altijd tussendoor afspraken maken. Wij kunnen persoonlijk voor u alle tijd nemen om alles door te lopen en te laten zien waarbij u op elk gewenst moment kunt bezichtigen. Voor het maken van een afspraak kunt u hier klikken of bellen naar Renée Bekkering op 085-8880520.
 
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2017 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen