Copy
Tusken de Marren steunt al sinds 2015 culturele hoofdstad van Europa. 


Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
Energie-neutrale lodge ook op andere kavels
 

De afgelopen weken hebben wij gemerkt dat de belangstelling voor de energie-neutrale lodge enorm is toegenomen. Dat zal ongetwijfeld iets te maken hebben met het aanzienlijk minderen van het gasverbruik. Wij hebben daarom besloten om het mogelijk te maken dat de energie-neutrale lodge ook op andere kavels mag worden geplaatst, behalve aan het doorgaande water. Aan het doorgaande water moet het beeld van de stenen woningen worden gehandhaafd. De energie-neutrale lodge heeft überhaupt geen gasaansluiting en creëert de energieopwekking via PV-panelen op het dak. Heeft u belangstelling neem dan contact op met Pauline Bink op 085-8880520 of p.bink@tuskendemarren.nl.

Meer informatie »
Tusken de Marren op Second Home beurs
Op 9 t/m 11 maart is in de Jaarbeurs Utrecht de Second Home beurs. Recreatiepark Tusken de Marren is uiteraard weer van de partij en staat op vertrouwde standnummer 343. Uiteraard kunt u in de stand alle informatie krijgen over onze woningen en via ons kunt u ook gratis kaarten downloaden. Klik hier voor gratis kaarten.
Klik hier »
Ook twee 8-persoons woningen te boeken
Wilt u dit jaar met de hele familie van Friesland genieten of van de vele culturele activiteiten rondom de Culturele hoofdstad van Europa boek dan een 8-persoons stenen woning. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Wij hebben de woning zowel in de versie met een slaapkamer beneden als met vier slaapkamers boven. Beiden zijn met twee badkamers. U kunt bij ons online boeken maar u kunt natuurlijk ook naar kantoor bellen (ook ’s avonds) naar 085-8880520.
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2018 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen