Copy
Boek nu een woning voor de zomervakantie

Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
Open huis 8 en 9 juli
Op zaterdag 8 en zondag 9 juli hebben wij weer open huis op Recreatiepark Tusken de Marren. Bij deze bent u van harte uitgenodigd om onze nieuwste woningen te komen bekijken. U kunt kiezen uit een 4-persoons Knilles, een 6-persoons Opfeart, een 8-persoons Opfeart en de nieuwe energie-neutrale lodge (eneva). Alle kavels liggen aan het water. In fase 4 kunt u op de door u gewenste kavel de door u gewenste woning kiezen oftewel nog alle vrijheid in keuze. De openingstijden van het open huis zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Wilt u liever op een ander moment langskomen dan kan dat uiteraard. Bel dan 085-8880520 of klik hier voor een bezichtigingsafspraak.
Meer informatie »
devider
Energie-neutrale vakantielodge
Wij hebben speciaal voor Recreatiepark Tusken de Marren de energie-neutrale vakantielodge ontworpen. Wij kregen meerdere verzoeken om echt energie-neutraal te leveren dus daar hebben wij op ingespeeld. De lodge is 7 x 10 meter en zowel in 4-persoons, 6-persoons en 4-persoons miva uitvoering leverbaar. Energie-neutraal betekent dat de energie die u verbruikt wordt geleverd door PV-panelen op uw eigen dak. Op die manier bent u niet alleen goed bezig met duurzaamheid maar het is ook goed voor uw jaarlijkse lasten. De eneva is al leverbaar vanaf € 169.000,- exclusief BTW en interieurpakket. Wilt u meer informatie kom dan langs op het open huis of bel 085-8880520.

 
Meer informatie »
devider
Komende zomer nog boeken met 25% korting?
Wilt u komende zomer nog een woning boeken dan krijgt u 25% korting met de zomervakantieaanbieding. U kunt kiezen uit een 4-persoons chalet, 4-persoons stenen woning, 6-persoons stenen woning of de 8-persoons stenen woning. Uiteraard kunt u diverse opties toevoegen zoals tuin omheind, extra badkamer, etc. Voor boekingen ga naar www.vakantiehuizenaanwater.nl.
 
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2017 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen