Copy
Tusken de Marren steunt al sinds 2015 culturele hoofdstad van Europa. 


Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
Open huis 27 januari
 

Op 27 januari 2018 is ons eerste open huis van dit jaar bij Tusken de Marren. U kunt dan verschillende type woningen ter plaatse bekijken. Uiteraard kunt u elk type woning zoveel mogelijk aan uw wensen aanpassen. In fase 4 zijn nog diverse kavels beschikbaar. In fase 2 zijn nog enkele energie-neutrale lodges beschikbaar. Klik hier om een concrete afspraak te maken voor het open huis.
 

Meer informatie »
Bouw gestart
De bouw van drie energie-neutrale lodges in fase 2 is gestart met het heiwerk. Daarnaast wordt in fase 4 ook woning 51 komende winter gebouwd. Van de energie-neutrale lodges wordt nummer 31 als modelwoning gebouwd die ook nog te koop is. Nummer 29 en 30 zijn al verkocht. Wilt u ook een energie-neutrale lodge kopen dan kunt u contact opnemen via 085-8880520.
Meer informatie »
Leeuwarden Culturele hoofdstad 2018: boek uw vakantie
Leeuwarden en eigenlijk de hele Provincie Friesland zijn in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa. In het weekend van 26 en 27 januari is de opening die op zaterdagavond rechtstreeks wordt uitgezonden op NPO1. Alle activiteiten voor het hele jaar staan inmiddels online en wij zien dat met de grote activiteiten het aantal boekingen bij ons toenemen. Zoek dus een leuke activiteit uit en boek een weekend of midweek bij Tusken de Marren en geniet van alles wat Friesland te bieden heeft.
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2018 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen