Copy
Boek nu een woning voor het naseizoen

Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
Open huis 9 en 10 september
A.s. zaterdag en zondag hebben wij weer open huis op Recreatiepark Tusken de Marren. U kunt dan onder leiding van het verkoopteam de huizen bekijken. Wij stellen een gratis lunch in één van de restaurants in Akkrum ter beschikking en u kunt meevaren met een sloep om te ervaren hoe het water in Akkrum is. Wij hebben in fase 4 nog zeven van de tien woningen beschikbaar. U kunt zelf kiezen welk type woning u op welke kavel wilt plaatsen. En .... onder alle mensen die komend weekend komen verloten wij een gratis weekend Tusken de Marren. Wij zijn geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Wilt u op een ander moment bezichtigen dan kan dat uiteraard ook. Bel 085-8880520 of klik hier.
Meer informatie »
devider
Laatste woning fase 3
In fase 3 hebben wij nog één woning beschikbaar te weten een 8-persoons Opfeart op kavel 48. De woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond en op de 1e verdieping drie slaapkamers met een hele ruime badkamer inclusief ligbad.

 
Meer informatie »
devider
Energie-neutrale vakantielodge (Eneva)
In fase 2 en fase 4 hebben wij de mogelijkheid om de energie-neutrale vakantielodge te kopen. Deze is speciaal ontwikkeld als duurzaam vakantieverblijf. Uitgangspunt is energie-neutraal oftewel de energie die verbruikt wordt, worden door de PV-panelen op het dak zelf opgewekt. Er zit wel een stroomaansluiting zodat de stroom die in de zomer teveel wordt geleverd in de winter gebruikt kan worden zodat het conform optimaal blijft. De Eneva is in verschillende types en indelingsvarianten verkrijgbaar te weten 4-persoons, 6-persoons maar ook de 4-persoons mindervalide met alle voorzieningen in de keuken, badkamer, etc. die het in de verhuur en dus rendement goed gaat doen.
 
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2017 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen