Copy
Tusken de Marren steunt al sinds 2015 culturele hoofdstad van Europa. 


Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
Open huis zondag 9 december in Akkrum
Komende zondag 9 december hebben wij open huis in Akkrum waarbij u verschillende woningen kunt bekijken. Wij zijn aanwezig van 11.00 - 16.00 uur en de koffie met Friese lekkernij staat voor u klaar. Uiteraard kunt u ook op een ander tijdstip komen bezichtigen door een bezichtigingsafspraak in te plannen. De bouw vordert goed en inmiddels is bij fase 4 de damwand gereed en het water erin gegraven dus kunt u heel goed zien hoe het er uit komt te zien.
Laatste energie-neutrale lodges te koop
Er zijn nog drie energie-neutrale lodges te koop op de kavels 24 en 61 die al in juni 2019 opgeleverd worden. Uiteraard kunt u de energie-neutrale lodge bezichtigen tijdens het open huis. Ons verkoopteam vertelt u graag op die dag alle ins en outs van de energie-neutrale lodges. Met onze Eneva wekt u net zoveel energie op als u verbruikt waardoor aan het eind van het jaar de energiemeter op nul staat. Uiteraard zit er geen gas in de lodge helemaal passend bij deze tijd. Wilt u meer informatie bel dan Pauline Bink op 085-8880520.
Meer informatie »
Woning boeken met kerst en oud en nieuw
Wilt u met kerst of oud & nieuw een fantastische vakantiewoning boeken, ga dan naar www.tuskendemarren.nl. Er zijn nog enkele 4- en 6-persoonswoningen beschikbaar. De 8-persoonswoningen zijn helaas allemaal volgeboekt.

Het is goed om te weten dat wij een vuurwerkvrij park zijn en dat het ook in de winter heerlijk vertoeven is aan het rustgevende water of misschien wel ijs.

Wilt u meer informatie over de verhuur bel dan naar 085-8880520.

 
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2018 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen