Copy
Lees deze e-mail in uw webbrowser

Beste Kerkbalans-organisator,

Kerkbalans gaat over geven. ‘Geef voor je kerk’ is letterlijk het appél dat we doen. Maar waarom geef je eigenlijk? Hoe duidelijker je dat weet, hoe logischer het ook is om aan Kerkbalans bij te dragen. Je geeft immers met overtuiging voor datgene waar je met je hart om geeft.

Vanuit het landelijk team willen we jullie helpen helder te krijgen waarom jullie parochianen/gemeenteleden geven aan Kerkbalans. Wat maakt jullie als gemeenschap uniek? Waar zit voor jullie parochianen/gemeenteleden de waarde van jullie kerk? Wat vinden zij belangrijk?

Peiling
Deze peiling bevat vragen waarmee jullie als organisatoren meer zicht krijgen op de waarde van jullie kerk. Tip: beantwoord de vragen samen met andere parochianen/gemeenteleden en praat met elkaar door. Interessant om van elkaar te horen wat de kerk betekent!

Doe nu mee
Het invullen van de peiling neemt zo’n tien minuten tijd (bij individuele deelname). De resultaten worden op landelijk niveau met elkaar vergeleken en gebruikt om vanuit verschillende invalshoeken een completer beeld te vormen van de waarde van kerken voor onze samenleving.

U kunt hier de peiling invullen.

Copyright © 2018 Kerkbalans, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp