Copy

De Grote Startmaaltijd, hoe pakt u dit aan?

In de vorige nieuwsbrief introduceerden we het al: de Grote Startmaaltijd wordt hét startmoment van Actie Kerkbalans 2020! Samen eten verbindt én is een mooie gelegenheid om mensen te informeren en activeren voor Actie Kerkbalans. Hoe pakt u dit nu aan? 

Stap 1: vorm een team
U hoeft de Grote Startmaaltijd niet alleen te organiseren. Wie van uw kerkleden is een ster in koken? En wie vindt het leuk om te organiseren? Betrek hen bij het plan. Heeft uw kerk niet zoveel actieve leden? Organiseer de maaltijd met meerdere kerken uit uw regio samen. Samen bereikt u meer! 

Benieuwd hoe u de Grote Startmaaltijd in uw kerk kunt organiseren?

Dit stappenplan helpt u op weg!

Nieuw! Leuke placemats voor de Startmaaltijd

Met deze placemats geeft u de Grote Startmaaltijd in uw kerk een extra feestelijk tintje! De placemats zijn gevuld met leuke opdrachten voor kinderen én leggen uit waar Actie Kerkbalans om gaat. Na afloop kunnen ze zo bij het oud papier. De placemats zijn te bestellen via onze webshop. Liever zelf laten drukken? Download dan gratis het ontwerp op onze site.
Bekijk de placemats

Gratis recept ontvangen? Meld uw kerk aan!

Met deze hartige walnootkoek van kookdominee Han Wilmink wordt uw startmaaltijd geheid een succes. Meld uw kerk aan voor de Startmaaltijd en ontvang het recept!
Aanmelden
Geen tips meer ontvangen? Schrijf je uit

Vragen? E-mail: info@kerkbalans.nl of kijk op www.kerkbalans.nl
Email Marketing Powered by Mailchimp