Copy
Ogled v spletnem brskalniku

"Novičnik KZK - december 2018"


Spoštovani prijatelji, člani Mreže in tisti, ki boste to postali!

V branje vam ponujamo naslednje novice, ki jih v celoti najdete na naši spletni strani http://korakzakorakom.si/.

Želimo vam miren praznični december!


Tim Centra za kakovost v vzgoji in izobraževanju Korak za korakom

Prijavite se na novice
Pišite nam
Obiščite spletno stran
 
ZA VODSTVENE IN STROKOVNE DELAVCE

V raziskavi MORE smo zbirali podatke o tem, kako lahko s strokovnimi delavci, ki so predstavniki romske skupnosti, nudimo podporo romskim otrokom v vrtcih in osnovnih šolah. Če vas zanimajo rezultati raziskave, vas vabimo, da se prijavite na srečanje, ki ga organiziramo na Pedagoškem inštitutu prihodnji teden: http://www.korakzakorakom.si/predstavitev-rezultatov-raziskave-more-podpiranje-romskih-otrok-s-strokovnimi-delavci-ki-so-predstavniki-romske-skupnosti.
 

MEDNARODNO SODELOVANJE

Konec oktobra smo delovanje našega Centra predstavljali na srečanju, ki ga je organizirala ISSA, mednarodno združenje Korak za korakom: http://www.korakzakorakom.si/mreza-za-spreminjanje-kakovosti-korak-za-korakom-se-predstavi.

Novembra smo v Murski Soboti predstavljali našo knjižnico igrač, ki je ena izmed sedmih, ki smo jih mednarodni partnerji v različnih okoljih vzpostavili s pomočjo pobude TOY for Inclusion. Kakšno nagrado smo ta teden prejeli za to uspešno pobudo, preberite tu: http://www.korakzakorakom.si/nagrada-za-iniciativo-toy-for-inclusion.
Če pa vas zanima, kakšen je odziv družin, ki obiskujejo našo knjižnico, pa si lahko več preberete na: http://www.korakzakorakom.si/predstavitev-knjiznice-igrac.
NAPOVEDUJEMO

V iniciativi TOY+  smo s partnerji razvili orodje za spremljanje kakovosti dela na področju medgeneracijskega učenja ter spletni tečaj na omenjeno temo, ki bo ponovno odprt od 4. marca 2019. Spremljajte nas, da boste izvedeli, kdaj in kje se lahko prijavite.
 

ČLANSTVO V MREŽI ZA SPREMINJANJE KAKOVOSTI KORAK ZA KORAKOM

Vse vrtce in osnovne šole, ki bi se želeli pridružiti Mreži, vabimo, da nas kontaktirate na korakzakorakom@pei.si ali na 01/429-20-20. Skupaj se bomo dogovorili, kako poteka naše sodelovanje, Mrežo pa vam pridemo z veseljem predstavit tudi v vašo organizacijo.

Center za kakovost v vzgoji in izobraževanju Korak za korakom
je eden od raziskovalnih centrov Pedagoškega inštituta.

Naš e-Naslov: 

korakzakorakom@pei.si

Gerbičeva 62
1000 Ljubljana
Slovenija

Želite spremeniti, kako prejemate naša e-Obvestila?
Tukaj si lahko spremenite nastavitve ali se odjavite iz tega seznama prejemanje novic.

Avtorji Center za kakovost v vzgoji in izobraževanju Korak za korakom. 2016 Vse pravice pridržane.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pedagoški inštitut / Center za kakovost v vzgoji in izobraževanju Korak za korakom · Gerbičeva 62 · Ljubljana 1000 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp