Copy
Andromeda by Ross
Ross nyhetsbrev, februari 2018
 
View this email in your browser
Årets kortare månad!

Februari är årets kortaste månad och ändå känns den som en av de längsta, tycker många.
Ekonomin på sparlåga, influensatider och så all snö och kyla i elfte timmen. Vi på Ross ser dock ljuset i tunneln och det går snabbt mot längre och ljusare dagar. Dagar då nybyggnation, ombyggnation och förnyelse av ditt livsrum blir självklart. Kom därför ihåg att nyttja tiden vi har nu till förberedelse. Givetvis med Ross som ert stöd för ett absolut lyckat slutresultat.
 

Anders & Johanna Lind Bagge väljer Ross!

Anders och Johanna Lind Bagge har påbörjat samtal om ett nytt spännande samarbete med Ross.
Följs oss under våren för mer information. 

 

Nydesignad villa Panorama

Vår fina ursprungsmodell har nu fått en rejäl uppgradering. Med utökade ytor, både vad gäller golvarea och glasarea, är villa Panorama nu ett imponerande hus. Den fullt glasade, böjda utsiktsväggen erbjuder en fantastisk vy från hela huset. Inne och ute suddas ut och ger en enorm frihetskänsla. Bli absolut första att beställa ditt exemplar av denna vackra nya Rossvilla. Modellen är ännu inte officiellt presenterad och förbeställning kan just nu endast göras av dig som får detta nyhetsbrev.

Jag vill ha ett villa Panorama
 

Nytt frukostevent med Connoisseur!

Den 7 mars går ett nytt frukostevent av stapeln i samarbete med Connoisseur. Trettio utvalda personer får då glädjen av en personlig och exklusiv introduktion till Ross unika egna arkitektur och de mervärden en äkta Rossdesign ger sin beställare. Senast var det succé i Göteborg. Denna gång blir det i Stockholm.

Unika föreläsningar kan även arrangeras för ditt företag.
Tack, jag vill gärna få Ross till vårt företag!
 

Aqua Clean Mera, nu hos Ross!

 "Ett mästerverk av funktion och design". Lanseringen av Geberits nya exklusiva dusch-WC är nu i full gång. Ross gillar och stödjer förnyelsen och har därför som första arkitektkontor fått installerat modellen i vårt gästbadrum.

Passa på att testa underverket när du besöker oss för att boka ditt nya hus eller inför uppdatering av befintligt boende.

Varmt välkommen!


Läs mer om Aqua Clean
Jag vill ha en!

 
ROSS SÄLJER INTE TID,
VI ERBJUDER RESULTAT!

Hej,
Mitt namn är Jan Öström. Jag är vice VD hos Ross och jag nås lättast på jan@ross.se eller vårt kontorsnummer 08 84 84 82 om du har några frågor angående vår unika arkitektur eller innehållet i våra nyhetsbrev.

Jag ser fram till ditt samtal.

Welcome to Live in a Work of Art!
Copyright © 2018 Ross arkitektur & design AB, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp