Copy
Vietnam: al jarenlang favoriet! 
Bekijk deze e-mail online
Groene rijstterrassen in Vietnam

Sinds het bestaan van PANGEA is Vietnam een absolute favoriet en wij snappen helemaal waarom: groene rijstvelden, berglandschappen in het noorden en bruisende steden zoals Hanoi en Ho Chi Minh City. In Vietnam treft u veel koloniale gebouwen, tempels en pagodes. En natuurlijk niet te vergeten: de Vietnamese keuken is één van de beste uit Azië.

De grenzen van Vietnam zijn open en reizen is weer mogelijk. Laat u vandaag verrassen door de wondere wereld van Vietnam!

Veel leesplezier,
Team PANGEA Travel

Straatbeeld in Vietnam

Vietnam is open voor toeristen
Goed nieuws! De grenzen van Vietnam zijn open en reizen is weer mogelijk, zonder al te ingewikkelde procedures! Het is vooralsnog verplicht om bij aankomst in Vietnam een Engelse non-covid verklaring aan te kunnen tonen van een PCR-test die niet ouder is dan 72 uur voor vertrek of een sneltest 24 uur voor vertrek. Na aankomst is het niet meer nodig om u te laten testen of in quarantaine te gaan, dus het avontuur in Vietnam kan direct beginnen!
 
Noot: op dit moment is het nog onduidelijk of niet-gevaccineerde toeristen naar Vietnam mogen reizen. In het officiële persbericht wordt niet vermeld dat een vaccinatiebewijs verplicht is. Zodra we meer te horen krijgen, zullen we onze reisadvies pagina van Vietnam updaten.

Alles over het actuele reisadvies naar Vietnam
Tempel in Hoan Kiem meer in Hanoi

Vietnam; van Noord naar Zuid
Al 20 jaar is de ‘Vietnam; van Noord naar Zuid’ reis onze populairste reis door Vietnam. De reis begint in Hanoi (Noord-Vietnam), waarna u in een aangenaam tempo verder reist naar het Zuiden van Vietnam. De eerste stop na Hanoi is de omgeving van Ninh Binh; ook wel ‘Halong Bay op het vaste land’ genoemd vanwege de vele rotsformaties. Daarna staat het 'échte' Halong Bay op het programma. In deze prachtige baai met honderden eilanden maakt u een cruise waarbij u overnacht op een traditionele 'Junk Boat'. In Centraal-Vietnam verblijft u in de oude keizerlijke stad Hue en in het sfeervolle Hoi An. In het Zuiden staan de metropool Ho Chi Minh City, de Cu Chi Tunnels en de levendige Mekong Delta op het programma. Ook kunt u nog even relaxen aan het strand van Mui Ne.

Kortom; een complete rondreis voor een eerste kennismaking met Vietnam

Van Noord naar Zuid: vele enthousiaste reizigers gingen u voor!
Cruisen door Lan Ha Bay

Activiteitentip!

Hoewel een cruise door Halong Bay absoluut niet mag ontbreken tijdens een rondreis door Vietnam, kunnen we beamen dat een cruise door Lan Ha Bay nóg unieker is. Lan Ha Bay heeft even mooie kalkstenen rotsformaties, grotten, kleine eilandjes en vissersdorpjes als Halong Bay.... maar dan rustiger! Lan Ha is geologisch gezien een verlenging van Halong, maar valt in een andere provincie.

Een tocht naar Lan Ha Bay zit onder andere in onze 'Avontuurlijk Vietnam' en 'Authentiek Noord-Vietnam' rondreis!

Tam Coc Garden Resort

Overnachtingstip!

Te midden van overweldigende natuur en groene rijstvelden ligt Tam Coc Garden Resort. Vanuit uw bungalow heeft u een betoverend uitzicht op de groene rijstvelden. Het is een zeer kleinschalige, persoonlijke en sfeervolle accommodatie, met name geschikt voor koppels en honeymooners. De accommodatie ligt in de omgeving van Ninh Binh en het ecotoerisme staat hier hoog in het vaandel.

We hebben nog een tal van andere duurzame accommodaties in Vietnam, te herkennen aan ons duurzaamheidslabel! 

minderheden in Sapa

Ontsnappen aan de drukke steden? Zoek de natuur op!
Vietnam kent diverse mooie en rustige plekjes in de natuur. Ver van de drukke steden wandelt u door de meest adembenemende landschappen. Groen in zoveel schakeringen, dat het met geen pen te beschrijven is. Dit in combinatie met unieke accommodaties, zoals ecolodges en homestays, maakt Vietnam avontuurlijk en authentiek. Maak kennis met de etnische minderheden en de mooiste rijstvelden in Sapa, vriendelijke dorpjes en homestays in Mai Chau of ontdek het grootste regenwoud van Vietnam; het Cat Tien National Park

Vietnam heeft nog veel rustige en onontdekte plekjes!
Ankor Tempels in Cambodja

Populaire combinatie: Vietnam en Cambodja
In onze vorige nieuwsbrief stond Cambodja in de schijnwerpers. Wist u dat Vietnam erg goed is te combineren met Cambodja? Het zijn buurlanden van elkaar! In onze ‘Vietnam & Cambodja compleet’ rondreis ontdekt u het mooiste van beide werelden in één reis. De nadruk ligt met name op de highlights van Vietnam én natuurlijk de tempels van Ankor in Cambodja. Ook een idee: wilt u wat korter op reis, afsluiten aan het strand en liever Vietnam en Cambodja omdraaien? Neem dan een kijkje bij onze 16-daagse rondreis ‘Cambodja & Vietnam’.

Combineer twee bestemmingen in één reis!
www.pangeatravel.nl
Share Share
Forward Forward
Facebook
Instagram
PANGEA Travel
LinkedIn


Wilt u veranderen hoe u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw profiel bijwerken of uitschrijven van deze e-maillijst