Copy
Dit teksje is dezelfde tekst als preview tekst
Bekijk deze e-mail online
Teamfoto PANGEA Travel

Vandaag is het dan zover: PANGEA Travel bestaat 20 jaar! Dat betekent dat wij al 20 jaar lang met veel passie reizen naar Afrika en Azië verzorgen. Van individuele rondreizen tot familiereizen, van rootsreizen tot lustrumreizen en van studiereizen tot luxe reizen; we hebben het altijd met veel plezier gedaan en zullen dit ook nog vele jaren met veel plezier blijven doen. Samen met u blikken we in deze nieuwsbrief terug op de hoogtepunten van 20 jaar PANGEA Travel. 
 

Veel leesplezier!
Team PANGEA Travel

PANGEA 20 jaar taart

Hoe het ooit begon… 

Het begon allemaal op 1 februari 2003, op een logeerkamer in Velp. Oprichter Berry begon hier in zijn eentje met een eenvoudige website aan het PANGEA-avontuur. Al snel werd het kleine kamertje ingeruild voor twee steeds groter wordende kantoren en inmiddels zitten we alweer een decennia lang in ons huidige gezellige kantoor in het centrum van Arnhem. Met uitzicht op de Grote Kerk is dit de ideale locatie voor een pauzewandeling door de stad of door het prachtige Sonsbeekpark.  
 

Specialistische maatwerkreizen 

In de afgelopen 20 jaar hebben we duizenden reizen samengesteld. Allemaal op maat, gebaseerd op de wensen van onze klanten. We gebruiken hiervoor onze specialistische landenkennis, zodat we uit persoonlijke ervaringen tips en adviezen kunnen delen. Zo ontwerpen we, samen met u als klant, de ideale reis. Want elke beleving moet uniek zijn! Meer dan 65% van onze reizigers zijn “repeaters”. 

Reisgraag Award 2021

Beste Touroperator van Nederland 

PANGEA Travel heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot hoogwaardige Afrika- en Azië specialist. Met onze persoonlijke aandacht en flexibele instelling zorgen wij ervoor dat we kwaliteit aanbieden. We zijn enorm dankbaar dat wij hiervoor worden beloond: we krijgen van onze klanten een waarderingscijfer van 9,3. Tevens hebben we al twee keer de prijs ‘Beste Touroperator van Nederland’ van Reisgraag.nl gewonnen, waarvan de laatste keer in 2021. Dit is de enige officiële prijs die door een onafhankelijke partij én in samenwerking met klanten wordt verstrekt. En daar zijn we ontzettend trots op! 

PANGEA Culinaire reisbox

COVID-19 

En toen sloeg helaas begin 2020 COVID toe. Waar we eerst nog dachten dat het om iets kleins ging, werd al snel duidelijk dat de hele wereld op z’n kop zou komen te staan. Uiteindelijk zijn het meer dan twee zware jaren geworden, ook voor PANGEA Travel. We waren genoodzaakt om veel reizen om te boeken of zelfs te annuleren, want reizen zat er voorlopig niet in.  

Om toch bezig te blijven en het team zoveel mogelijk bij elkaar te houden, hebben we in het voorjaar van 2020 een contract met de GGD onderhandeld. Zo kon het gehele team worden uitbesteed. Tot en met mei 2021 heeft het personeel haar inzet getoond door zich grotendeels in te zetten in de gezondheidszorg. Deze flexibele houding wordt nog steeds enorm gewaardeerd. 

Om daarnaast ook de smaak van reizen in huis te halen, kwamen we met een creatieve oplossing om Maaltijdboxen Afrika en Azië  persoonlijk naar onze klanten te brengen. Met deze culinaire reisbox hadden onze klanten de mogelijkheid om terug te denken aan de mooie rondreis die ze ooit hadden gemaakt of nog gaan maken. Een leuke manier om nóg persoonlijker met onze klanten in contact te komen! Ook hebben we tijdens (online) bijeenkomsten goed kunnen nadenken over de toekomst van PANGEA Travel. 

We zijn blij dat we als team niet alleen COVID doorstaan hebben, maar dat we er ook weer bovenop zijn gekomen. We voelen ons sterker dan ooit en zijn er klaar voor om weer als vanouds mooie reizen samen te gaan stellen. 

Onze toekomst 

Voor een mooie PANGEA toekomst hebben we en blijven we op verschillende vlakken investeren. Bijvoorbeeld in onze automatisering: we hebben grote slagen gemaakt in nieuwe en verbeterde systemen.  

Ook zijn we vanaf het afgelopen jaar, en ook dit jaar, weer veel aan het reizen. Onze studiereizen leveren veel kennis op in onder andere accommodaties en nieuwe plekjes, maar geeft ons ook de mogelijkheid om onze lokale vertegenwoordiging weer te spreken.  

Daarnaast zijn we hard op weg om nieuwe krachten aan ons team toe te voegen, zodat we nóg meer reizen in behandeling kunnen nemen. Ook richten we ons verder op de samenwerking met partners Ander Licht Reizen (Latijns Amerika) en Fivesenses (Australië en Nieuw-Zeeland).  

Teamfoto PANGEA Travel

Bedankt! 

Na 20 jaar PANGEA Travel kunnen we terugkijken op heel wat mooie momenten. De groei die we hebben doorgemaakt is bijzonder om op terug te kijken en met ons hechte team hebben we flinke tegenslagen overwonnen.  

Uiteraard hadden we dit niet kunnen realiseren zonder onze trouwe reizigers, waarvan sommigen zelfs al vanaf het begin met ons reizen. Wij willen dan ook iedereen die ooit met ons heeft gereisd of nog gaat reizen hartelijk danken voor het vertrouwen in PANGEA Travel. Zonder u hadden wij deze mijlpaal niet kunnen bereiken! 

Sebastiaan Parqui
Directeur & Eigenaar

Logo PANGEA 20 jaar
Vanwege ons 20-jarig bestaan geven wij onze klanten graag een inkijkje in ons kantoor. Benieuwd naar onze gezellige werkplek? Klik dan hieronder voor onze rondleiding!
Filmpje rondleiding op ons kantoor
www.pangeatravel.nl
Share Share
Forward Forward
Facebook
Instagram
PANGEA Travel
LinkedIn


Wilt u veranderen hoe u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw profiel bijwerken of uitschrijven van deze e-maillijst