Copy
View this email in your browser


Onder de Hoge Bescherming van Hare Majesteit de Koningin
Plus d'informations / Meer nieuws: www.olyfran.org
Nieuwsbrief 2016-2017 / 5 - 10.11.2016

 
Foutje in de vorige nieuwsbrief:

OLYFRAN-CADET richt zich tot de eerste graad, dus tot het eerste en tweede jaar secundair onderwijs (dus “eerste en tweede jaar” en niet “eerste en tweede graad”). Voor de tweede graad is er Olyfran-Junior en voor de derde graad Olyfran-Max.

 

1. Vroege vogels: GOED NIEUWS

Zoals in de vorige nieuwsbrief gemeld is de inschrijfsite beschikbaar. Ga zoals altijd naar www.olyfran.org  >  Olyfran-Vlaanderen  >  Inschrijven.

Wie zich vóór het einde van dit jaar als plaatselijke coördinator voor zijn school registreert en nadien minstens tien deelnemers inschrijft, wordt “vroege vogel”. Hij komt in aanmerking voor een van de twee citytrips naar Parijs voor twee personen, die door loting zullen toegewezen worden.

Verder schenkt de uitgeverij Talenland aan de eerste veertig geregistreerden een “Code Premium Professeur” voor een gratis toegang tot hun “Espace Virtuel”.

Wie bij de registratie moeilijkheden ondervindt (bijv. omdat zijn school van vorig schooljaar ondertussen van naam veranderde of opgenomen werd in een grotere administratieve fusieschool…, zaken die vaak nog niet bijgewerkt werden in het bestand dat Olyfran van het Departement kreeg), kan contact opnemen met olyfranvl@olyfran.org met vermelding van het stamnummer van de huidige school, de correcte naam en het correcte postadres. 2. OLYFRAN-CADET
 
De technische werking van het competitieplatform voor Olyfran-Cadet werd ondertussen in meerdere scholen getest en goed bevonden. Dank aan de collega’s die met hun leerlingen wilden proefdraaien!

Oefenen

Begin januari zal meegedeeld worden waar toekomstige deelnemers (en alle anderen) kunnen oefenen met de vragenbank.


3. Woord van Mme Marie-Martine Schyns, ministre de l’éducation de la communauté française

“Il va de soi que “OLYFRAN-VLAANDEREN” ne peut que renforcer les liens entre nos deux Communautés et favoriser l’accès des jeunes adolescents à l’univers culturel de la francophonie. C’est avec plaisir que j’accepte de faire partie du comité de patronage de ce beau projet.”


4 OLYFRAN en FACEBOOK

Facebook is momenteel een belangrijk promotiemiddel, zeker bij jongeren. Help Olyfran. Word vriend van Olyfranix op Facebook en nodig uw leerlingen uit om hetzelfde te doen! “Like” de olyfranpagina op Facebook.


5. Een origineel geschenk

Wie een origineel en uiterst nuttig cadeau wil schenken, kan voortaan terecht bij onze partner, www.commart.eu. Met de CommArt-kadobon kan men een e-taalmodule naar keuze schenken. Zeker aan denken en eens gaan kijken hoe het werkt! 
Alle informatie over OLYFRAN-CADET (en de beide andere Olyfran-categorieën) vindt u ook op www.olyfran.org > Olyfran-Vlaanderen > Cadet
 Met vriendelijke olyfran-groeten,

Het Interculturalis - Olyfran-Vlaanderen - DiWeF Team

 
Copyright © 2016 - Interculturalis vzw

Our mailing address is:
olyfranvl@olyfran.org

You can unsubscribe from this list
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Olyfran · Universiteit Hasselt - Agoralaan - gebouw D · Diepenbeek 3590 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp