Copy
LadiesRun Katwijk - zaterdag 18 juni 2016 - vijfde editie - LINDA.Foundation
View this email in your browser

LadiesRun Katwijk - zaterdag 18 juni 2016

Op 18 juni 2016 klinkt om 11.00 uur het startschot van de vijfde editie van de LadiesRun Katwijk. Een prachtige route van vijf of tien kilometer neemt je mee langs de schitterende boulevard én door de adembenemende duinen van Katwijk. Deze run begint én eindigt bij het gezellige strandpaviljoen Beachclub Zomers, waar zowel voor supporters als loopsters van alles te beleven is op zaterdag 18 juni. Zoals ieder jaar gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar lopen wij voor de LINDA.Foundation. Hiermee geven wij een steuntje in de rug van kinderen in Nederland die onder de armoedegrens leven. Schrijf je in en steun dit mooie doel!

Wil jij kans maken op een fotoshoot van Nancy van der Kwaak? Laat je sponsoren en word teamlid via actiepagina op LINDA.Foundation.nl!

Vijfde editie!
Behalve al het geld wat opgehaald wordt met inschrijf- én sponsorgelden, kun je jezelf dit jaar laten sponsoren. Via de teampagina op LINDA.foundation hopen wij nog meer geld bijeen te brengen. Onder de loopsters die extra geld ophalen, worden leuke prijzen verloot. Zoals een fotoshoot bij Nancy van der Kwaak!
Schrijf je in!
Sponsors
LINDA.foundation heeft veel geld nodig om alle kinderen die onder de armoede-grens leven te kunnen helpen. De LadiesRun zamelt geld in door inschrijfgeld te vragen én sponsorgelden te vragen van vele bedrijven die graag een steentje bijdrage aan de maatschappij. Help ons sponsors te vinden en nog meer geld op te halen!
Sponsor worden!
Vrijwilliger worden?
De LadiesRun kan niet zonder een aantal gastvrouwen, wegwijzers, waterverzorgers, EHBO’ers, inschrijvers en andere vrijwilligers. Kun jij 18 juni niet mee rennen, maar draag jij graag je steentje bij aan het goede doel? Geef je op als vrijwilliger. Ook als je niet de hele ochtend kan helpen, zijn wij blij met iedere hulp!
Meld je aan!
Sponsors

Saton Optiek - 7Talents - Juffers Fashion & Lifestyle - Surf en Beach - Praxis Noordwijk - Beachclub Zomers - De Katwijkse Apotheek - Potters & Vooijs - Marina Rijnsburg - Moderepubliek.nl - De Jong's Autobedrijven - Paul Tweewielers - MultiSport Rijnsburg - De Knipperij - Tuincentrum De Mooij - Barnhoorn Bedden & Lifestyle - Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn - Blue Robin - Station Drukwerk - Running Center Katwijk - Livera - In Den Blauwe Bock - Juwelier Parlevliet - IT Control - Praktijk voor Acupunctuur Margo de Mooij - Katwijkse Wasserij - Bakkerij Haasnoot - Rituals - Dingeman Hoek - De Nachtwacht - Azzurro Welness -  Nancy van der Kwaak Fotografie
Copyright © 2016 Ladies Run Katwijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp